Το καυτό φιλί της Μαρί Σαντάλ στον πρίγκιπά της Παύλο - Καθιστοί στο παγκάκι των ερωτευμένων (φωτό)

Ένα αγαπημένο ζευγάρι!

Ένα καυτό φιλί ανταλλάσσει η Μαρί Σαντάλ με τον πρίγκιπά της Παύλο στην φωτογραφία που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Ειδικότερα η νύφη του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου ανάρτησε μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον σύζυγό της να δίνουν ένα φιλί στο στόμα ενώ είναι καθισμένοι στο «παγκάκι του φιλιού» όπως γράφει στο ποστ της, στο οποίο έκανε και ταγκ τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Peter Marino.

Ντυμένος απλά με τζιν, σκούρο μπλε πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια ο γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο η οποία επίσης φοράει ένα τζιν παντελόνι, πλατφόρμες, ενώ έχει ριγμένη στους ώμους της μια χοντρή γκρι ζακέτα.

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 1995 στον στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφία με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρου του Α΄ και παραβρέθηκε μεταξύ άλλων γαλαζοαίματων και η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά. Μικρότερος απ όλους είναι ο 13χρονος σήμερα Αριστείδης - Σταύρος, ενώ το ζευγάρι έχει ακόμα την Μαρία Ολυμπία, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο και τον Οδυσσέα-Κίμωνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ