Απόψε η παρέα του Cook Beef θα πάει παραλία και θα δει Euro - Ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος, ο Σταύρος, ο Χρήστος και ο Σάββας (βίντεο)

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου στις 18:20 στο “Cook Beef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης πάνε στην παραλία και βλέπουν Euro!

Η παρέα του Cook Beef μέσα από την εκπομπή του Star προτείνει ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες. Υπάρχουν μέρες, που δεν έχεις χρόνο αλλά κάτι πρέπει να φας; Μην παραγγείλεις! Οι chefs του Cook Beef έχουν τη λύση! Για την ακρίβεια σου έχουν τέσσερις λύσεις, για να διαλέξεις!
 
Κι αν σου άνοιξε η όρεξη για μαγειρική ή βρήκες λίγο χρόνο και θες να έχεις ένα γλυκό για να απολαύσεις μαζί με τον καφέ σου-  και όχι μόνο - ο Σταύρος σου δείχνει πώς να κάνεις λαχταριστά brownies.

Καλοκαίρι και παραλία πάνε μαζί, γι’ αυτό και ο Νίκος αποφασίζει να μυήσει τους νεότερους στον κόσμο του camping. Θα τα καταφέρει άραγε;  Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, σκέφτεσαι τίποτα λιγότερο από καλαμαράκι; Ο Νίκος με τον Μάνο θα το φτιάξουν με σελινόριζα, σπανάκι και μελάνι σουπιάς και δεν θες να τη χάσεις αυτή τη συνταγή!

 

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μερικές φορές και τα πολλά υλικά σε ένα πιάτο, δες τις συνταγές που φτιάχνονται μόνο με δύο υλικά! Κι όμως υπάρχουν!

 Τι άλλο όμως χρειάζεται δύο; Το beef φυσικά! Ο Χρήστος, νικητής του προηγούμενου beef, επιλέγει για αντίπαλο τον Μάνο και σαν γνήσιοι παλαιστές σούμο θα δώσουν «μάχη» σώμα με σώμα για τους πιο λαχταριστούς λουκουμάδες. Ποιος θα κατακτήσει το «ντόχιο» της κουζίνας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ