Story of the Day: "Θα με ξαναπαντρευτείς; " : Ασθενής με Αλτσχάιμερ από τα 56 του κάνει δεύτερη φορά πρόταση γάμου στη σύζυγο του (βίντεο)

Την ερωτεύθηκε για δεύτερη φορά -Είναι μια ιστορία αγάπης που θα ζήλευαν οι ρομαντικές ταινίες

Ένα ζευγάρι στο Κονέκτικατ έπρεπε να πει «Δέχομαι » για δεύτερη φορά σε μια συναισθηματική τελετή που ο γαμπρός μπορεί να μην τη θυμάται , αλλά η νύφη δεν θα την  ξεχάσει ποτέ.

Είναι μια ιστορία αγάπης που θα ζήλευαν οι ρομαντικές ταινίες.

Η νόσος του Αλτσχάιμερ έχει κλέψει τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του  Peter Marshall αλλά ένα πράγμα που δεν έχει ξεχάσει είναι πόσο αγαπά τη γυναίκα του - ακόμα κι αν δεν γνωρίζει το όνομά της.

Ο Peter και η σύζυγος του  Lisa  ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια.

Εκείνος όμως που δίνει από νωρίς, στα 56 του, τη μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ δεν το θυμάται, καθώς εδώ και μερικά χρόνια που διαγνώστηκε με τη νόσο δεν έχει τη μνήμη του.

Το μόνο που ξέρει είναι ότι την αγαπά.

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο Peter είχε μια στιγμή έκλαμψης. Το ζευγάρι παρακολουθούσε έναν γάμο στην τηλεόραση, όταν είπε, «Ας το κάνουμε». Η Λίζα δεν ήξερε πώς να απαντήσει.

"Να κάνουμε τι;" του είπε. Και  εκείνος έδειξε την τηλεόραση, στη σκηνή αυτού του γάμου και  εκείνη τον ρώτησε:, «Θέλεις να με παντρευτείς;»

"Είπε ναι και είχε αυτό το τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του ", είπε η Λίζα. "Δεν ξέρει ότι είμαι η γυναίκα του. Είμαι το αγαπημένο του πρόσωπο."

Ο Peter ερωτεύθηκε και επέλεξε τη Λίζα για γυναίκα του για δεύτερη φορά.

"Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Το κάνω για δεύτερη φορά", δήλωσε η Λίζα στο NBC news με δάκρυα στα μάτια.

Η κόρη του ζευγαριού είναι διοργανώτρια εκδηλώσεων. Έβαλε την ανακοίνωση και όλοι οι προμηθευτές της παρείχαν τα πάντα εντελώς δωρεάν.

Καθ' όλη τη διάρκεια της συγκινητικής τελετής, o Peter έλαμπε από χαρά κοιτώντας τη σύζυγό του συγκινημένος.

Η Lisa του χαμογελούσε καθώς εκφωνούσε τους γαμήλιους όρκους. «Ήταν υπέροχα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη ημέρα. Ήταν τόσο μαγικά», είπε η Lisa στο NBC.

Η ασθένειά του Peter  εξελίχθηκε ραγδαία, αλλά ανεξαρτήτως της πορείας της κατάστασης της υγείας του, η Lisa παραμένει σταθερά στο πλευρό του, διότι ακόμη κι αν δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομά της, ξέρει ότι την αγαπά και τον αγαπά.

«Δεν γνωρίζει ότι είμαι η σύζυγός του, είμαι απλά το αγαπημένο του άτομο», δήλωσε η Lisa στο NBC News 4 New York.

«Δεν χρειάζεται να έχω "ετικέτα", δεν χρειάζομαι συγκεκριμένο όνομα γιατί οι καρδιές μας επικοινωνούν», συνεχίζει.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ