Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου στη Νάξο για ένα γαστρονομικό ταξίδι - Τι αποκάλυψε για τον 3ο κύκλο της σειράς (βίντεο)

Πήγε στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί για το 4ο Food Experience Graviera Naxos 2021.

Η αγαπημένη σειρά Άγριες Μελισσες έριξε αυλαία, την προηγούμενη εβδομάδα για το δεύτερο κύκλο και έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official)

Οι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 πήρανε μία μικρή ανάσα και κάποιοι από αυτούς έφυγαν διακοπές για ξεκούραση και χαλάρωση. 

Η  μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στη Νάξο για να συνδυάσει διακοπές αλλά και ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι, 4ο Food Experience Graviera Naxos 2021.

Εκεί συντάντησε τον Χρήστο Νέζο όπου του αποκάλυψε πολλά για τον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών. 

Συγκεκριμένα είπε:  «Δεν έχουμε καινούρια σενάρια ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, καθόλου, αλλά, σίγουρα ξαναγίνεται αστή η Μυρσίνη -γιατί όπως ξέρουμε έχει έρθει από Αθήνα. Μπαίνουμε σε μια πολύ περίεργη πολιτικά εποχή της Ελλάδας».

 

 

«Αυτές οι εποχές μεγεθύνουν και δείχνουν και το πολιτικό ανάστημα του καθενός ξεχωριστά, το οποίο μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι σε μεγεθυμένες καταστάσεις αντιδρούν απρόσμενα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Διδασκάλου και όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε «Άρα μπορεί να δούμε ανατροπή», η

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ