Φτου ξελευθερία! Κυκλοφορία έως 01:30 και μουσική στην εστίαση από το Σάββατο - Τέλος στην νυχτερινή απαγόρευση από 1 Ιουλίου (βίντεο)

Αναλυτικά όλα όσα ανακοινώσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Νέα χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για το επόμενο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Από το Σάββατο 12 Ιουνίου επεκτείνεται η κυκλοφορία κατά μία ώρα (δηλαδή από 12:30 θα πάει στη 01:30). Περαιτέρω, ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουλίου το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας σταματάει να ισχύει.

Επίσης, από το Σάββατο 12 Ιουνίου θα επιτρέπεται η μουσική μονό σε εξωτερικούς χώρους εστίασης στους οποίους φιλοξενούνται μόνο καθήμενοι πελάτες.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους 25-29 με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια

Αναμένεται να ξεπεράσουμε, σήμερα, για ακόμα μία φορά, τους 100.000 εμβολιασμούς, ενώ το 23,7% των Ελλήνων έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, τόνισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας.

Επίσης, όπως είπε ο υπουργός, σήμερα ανοίγουν κι άλλα ραντεβού -πάνω από 400.000- με τα εμβόλια της Pfizer, της Johnson & Johnson και της Moderna, ενώ από αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 25 -29 χρόνων για τα τρία παραπάνω εμβόλια.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 890 νέα κρούσματα, 381 διασωληνωμένους και 15 νεκρούς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ