Γιάννης Κουκουράκης: Mετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών απολαμβάνει το καλοκαίρι του - Βουτιές & χαλάρωση σε... μυστική τοποθεσία (φωτό)

Που βρίκσεται ο αγαπημένος ηθοποιός; 

Μετά από μία συγκλονιστική σεζόν και ένα ανατριχιαστικό φινάλε οι Άγριες Μέλισσες, έδωσαν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τον Σεπτέμβρη. 

Με ανανεωμένο cast αλλά και με τεράστιες ανατροπές η σειρά που όλοι αγαπήσαμε θα επιστρέψει στις οθόνες μας και οι ήρωες θα μπουν σε νέες περιπέτειες. 

 

 

 

 

Ο Γιάννης Κουκουράκης που υποδύεται τον Κωνσταντή, έναν ήρωα που έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, πλέον βρίσκεται στην θεατρική παράσταση 1821- Η Επιθεώρηση στο Βεάκειο. 

 

 

 

 

Η παράσταση παίζεται κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή, όμως ο αγαπημένος ηθοποιός, αυτές τις μέρες έκλεψε λίγο χρόνο για χαλάρωση και διακοπές.

Μετά από μία κουραστική σεζόν με πολύωρα γυρίσματα, ο ίδιος χρειάζεται και έχει ανάγκη από ξεκούραση, γαλήνη και ηρεμία. 

Έτσι όπως είδαμε και από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram του, βρέθηκε σε 'ενα πανέμορφο μέρος με γαλαζοπράσινα νερά και απόλαυσε βουτιές αλλά και τις ομορφιές της χώρας μας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ