Η Kim Kardashian θα «αγαπάει» για πάντα τον πρώην της Kanye West: Μετά τα «φταίω εγώ» για το διαζύγιο γιορτάζει τα γενέθλια του! (φωτό & βίντεο)

Είχε μιλήσει πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό τους μέσα από το ριάλιτι «Keep up with the Kardashians»

Μπορεί η Kim Kardashian να έχει πάρει διαζύγιο από τον Kanye West ωστόσο είναι ο πατέρας των παιδιών της και η ίδια γιόρτασε τα γενέθλιά του δημοσιεύοντας μια οικογενειακή τους φωτογραφία.

Ειδικότερα ο ράπερ, επιχειρηματίας, σχεδιαστής μόδας και παραγωγός (βλέπετε είναι πολυπράγμων!) στις 8 Ιουνίου έκλεισε τα 44 του χρόνια. Η πρώην πλέον γυναίκα του λοιπόν ανέβασε μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον Kanye σε κάποιο ιδιωτικό - λογικά - τζέτ!

Μαζί τους είναι τα τρία παιδιά τους, ενώ να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει συνολικά τέσσερα παιδιά μαζί, την 7χρονη North, την 5χρονη Saint, τον 2χρονο Psalm και 3χρονη Chicago.


«Χρόνια πολλά, σ' άγαπώ για πάντα» έγραψε η Kim Kardashian στο ποστ που έκανε, ενώ πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει μέσα από το ριάλιτι «Keep up with the Kardashians» για το διαζύγιό της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «φταίει εκείνη».

Ειδικότερα η τηλεπερσόνα κατέρρευσε συζητώντας τα προβλήματα στο γάμο της με τον Kanye West στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημοσίως για τον γάμος της και τον σύζυγό της.

Σε επεισόδιο του ριάλιτι μιλώντας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κατηγορεί τον εαυτό της για τον χωρισμό λέγοντας ότι στο θέμα του γάμου είναι «αποτυχημένη» και «άχρηστη» και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει με τον Kanye και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους.

«Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα έπρεπε να έχει μία σύζυγο που θα στηρίζει κάθε του κίνηση και θα ταξιδεύει μαζί του και θα τα κάνει όλα, εγώ δεν μπορώ» παραδέχεται η τηλεπερσόνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ