Μάικλ Ντάγκλας: Νομίζουν πως είμαι ο παππούς της κόρης μου, είναι σκληρό … Στο σπίτι μείναμε εγώ και το μωρό μου, η Κάθριν - Αρχίζουμε τα ταξίδια

Καλεσμένος στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show ήταν ο Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. 

Ο αγαπημένος Χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε για την σύζυγό του, τα παιδιά τους αλλά και ένα συμβάν, το οποίο τον στεναχώρησε αρκετά. 

 

 

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε η κόρη του, Κάρις Ζέτα Ντάγκλας, αποφοίτησε από το Λύκειο πριν λίγες ημέρες. 

 

 

Ο Μάικλ Ντάγκλας χαρακτήρισε την αποφοίτηση μια «υπέροχη εμπειρία», δηλώνοντας περήφανος για την κόρη του, ωστόσο αναφέρθηκε και στην άβολη εμπειρία. 

 

 

«Πρέπει να σου πω, είναι λιγάκι δύσκολο όταν βγαίνεις έξω και οι άλλοι γονείς λένε, "Α, συγχαρητήρια...πρέπει να είσαι τόσο περήφανος για την εγγονή σου"», με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια. «Είπα, "Δεν ξέρω φίλε, εντάξει, ναι". Δεν θα το πάρω προσωπικά, προσπαθούν απλώς να είναι ευγενικοί», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσο για το πως θα ειναι πλέον τα πράγματα χωρίς παιδιά στο σπίτι ο ίδιος είπε: ''Πιστεύω θα είμαστε εντάξει. Έχουμε ήδη ετοιμάσει βαλίτσες και έχουμε ψάξει διάφορα μέρη για να ταξιδέψουμε τα επόμενα δύο χρόνια μαζί με την Κάθριν. 

 

 

Ο διάσημος ηθοποιός στην αποφοίτηση της κόρης του - η οποία έγινε διαδικτυακά -  είχε μοιραστεί μια τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία τους, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στη Κάρις και όλη την τάξη του 2021! Η μαμά σας κι εγώ είμαστε τόσο περήφανοι!. Σε αγαπάμε πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον σου και τα καλύτερα που θα έρθουν. Με αγάπη, μπαμπάς». 

Παρόμοια φωτογραφία μοιράστηκε και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. «Κάρις! Πόσο σπουδαία ημέρα με την κόρη μας να αποφοιτά! Σε αγαπάμε», σχολίασε. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ