Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι & έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό.

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Βρισκόμαστε ακριβώς μια μέρα πριν την αυριανή έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους και η Σελήνη έχει πάρει ήδη θέση σε αυτό το ζώδιο. Μην ξεχνάμε ότι κυβερνήτης των Διδύμων και της έκλειψης είναι ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους και τα παρατράγουδα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις αυτές τις μέρες θα είναι πολλά.

Μόλις χθες έπεσαν για αρκετές ώρες μεγάλες ιστοσελίδες παγκοσμίως. Να είστε λοιπόν υποψιασμένοι και σήμερα και αύριο για ό,τι μπορεί να σας ταλαιπωρεί σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, αλλά και τις μετακινήσεις σας. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό.

Κάποιες φορές δεν αναφέρεται σε ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας μας και μας πετούν εκτός προγράμματος. 

ΚΡΙΟΣ 

Η επιρροή της αυριανής έκλειψης δημιουργεί ένα πιο φορτισμένο πλαίσιο ήδη από σήμερα στον χώρο της δουλειάς, σε θέματα επικοινωνίας ή σπουδών κι εσείς καλείστε να βρείτε μέσα σ’ αυτό μεγαλύτερη ισορροπία. Προσέξτε όμως τι λέτε πάνω στα νεύρα σας, διότι ίσως να εκτεθείτε ή να εκθέσετε τους άλλους.

Θέλει ψυχραιμία η σημερινή, όπως και η αυριανή μέρα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Το υπόλοιπο του μήνα δεν θα είναι τόσο πιεστικό όσο αυτό που περνάτε τώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η μέρα ξεκινά με πιέσεις, εξαιτίας της αυριανής έκλειψης, από πολλές πλευρές σε επίπεδο δουλειάς ή πρακτικών υποχρεώσεων κι αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο που πραγματικά σας κουράζει υπερβολικά πνευματικά ή και ψυχολογικά, καθώς είναι πολλά αυτά για τα οποία έχετε μεγαλύτερη αγωνία.

Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Και γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώνετε κάποιες ώρες και γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο, ώστε να εστιάζετε στις προτεραιότητες σας και να μη διαχέεται η ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας από χτες βράδυ και αύριο σχηματίζεται η έκλειψη στο ζώδιο σας, που όμως δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στο πρόγραμμα σας, ενδεχομένως και κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον από σήμερα.

Ίσως οι συνεργάτες σας ή και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον παίρνουν λίγο πιο προσωπικά και βαριά κάποια πράγματα και έχουν μια συμπεριφορά επιθετική απέναντι σας. Εσείς δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ