Roland Garros - Τσιτσιπάς: «Μία από τις καλύτερές μου εμφανίσεις σε χώμα» - Γράφει ιστορία ο Έλληνας τενίστας (φωτό - βίντεο)

«Πλώρη» για το τρόπαιο έβαλε ο Τσιτσιπάς...

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει σε χώμα, χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας σούπερ σταρ επικράτησε με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 7-5) του πρώην «κακού του δαίμονα» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros. Στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες και προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά.

 

 

 

 

Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχω κάνει εδώ στο χώμα του Παρισιού. Πραγματικά μου επανέρχονται οι ωραίες μνήμες που έχω από όσα έχω ζήσει εδώ και προσπαθώ να φτάσω, όσο γίνεται πιο μακριά».

Ερωτηθείς για το στοιχείο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του, είπε: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, δεν υπήρχαν πολλά break, και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά.

 

 

 

 

Η διαφορά ήταν στο τέλος που ήμουν 40-0 κάτω και για μένα ήταν το πιο σημαντικό γκέιμ. Προσπάθησα να μείνω πνευματικά στο παιχνίδι, συγκεντρωμένος και να μην αφήσω ούτε αυτό το γκέιμ.

 

 

Ήταν δύσκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεπέρασα».

 

 

 

 

Τελος για τον ημιτελικό με αντίπαλο τον Σάσα Ζβέρεφ ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Πρέπει να μείνω φρέσκος και ξεκούραστος. Όλη η προσοχή μου και η συγκέντρωσή μου είναι σε αυτό το κομμάτι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ