Η Χριστίνα Κοντοβά πήγε διακοπές στην Μύκονο - αλλά «ονειρεύεται την στιγμή» που θα έρθει η Ada, η κορούλα της από την Ουγκάντα (φωτό)

Το μυαλό και η καρδιά της είναι κοντά στην μικρούλα!

Την στιγμή που θα κρατά και πάλι στην αγκαλιά της την Ada, το κοριτσάκι από την Ουγκάντα που πρόκειται να υιοθετήσει, ονειρεύεται η Χριστίνα Κοντοβά που πήγε διακοπές στη Μύκονο.

Και μπορεί η σχεδιάστρια μόδας να απόλαυσε χαλαρές στιγμές στο νησί των ανέμων, ωστόσο από το μυαλό της δεν φεύγει η κορούλα της.

 

 

Η ίδια στις τελευταίες αναρτήσεις της δημοσίευσε ορισμένες φωτογαρφίες στις οποίες φαίνεται να είναι στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, όπου πέρασε μερικές ημέρες ηρεμίας.

 

 

 

 

 

 

Μέσα από τα storties της όμως μας έδειξε πόσο ππολύ της λείπει το κοριτσάκι της, αφού πάνω σε μια βόλτα της στην θάλασσα βρήκε στην άμμο ορισμένα παιχνίδια με την ίδια να αναρτά μια σχετική εικόνα και να γράφει «ονειρεύομαι το κοντινό μέλλον #Ada».

Instagram/ckontova

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό μέσα από ανάρτησή της η Χριστίνα Κοντοβά είχε κάνει γνωστό ότι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσει την μικρή Ada, με την ίδια να περνά αρκετό διάστημα στην αφρικανική χώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ