Οι Macron επιστρέφουν στην Ελλάδα! Η Brigitte & ο Emmanuel στα Χανιά - διακοπές & εργασία (φωτό & βίντεο)

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε φανεί μαγεμένη από την Αθήνα

Στην Ελλάδα επιστρέφουν μετά από σχεδόν 4 χρόνια ο Emmanuel και η Brigitte Macron που είχαν επισκεφτεί την χώρα μας και το 2017.

Ειδικότερα ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του θα βρεθούν στην χώρας μας και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, μετά τη ΔΕΘ, η Σύνοδος Κορυφής των επτά Μεσογειακών χωρών, στην οποία άλλωστε θα συμμετέχει και ο Emmanuel Macron, σύμφωνα με το greekcitytimes.com.

Η Brigitte Macron με την σύζυγο του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα

Photo: EUROKINISSI

Photo: EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι ο Emmanuel και η Brigitte Macron ήταν να έρθουν στην Ελλάδα και για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ωστόσο τελικά τότε είχαν αναγκαστεί να ακυρώσουν το ταξίδι τους λόγω των εξελίξεων με την πανδημία.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη της Brigitte και του Emmanuel Macron στην Ελλάδα το 2017

Photo: EUROKINISSI

Photo: EUROKINISSI

Photo: EUROKINISSI

Photo: EUROKINISSI

Photo: EUROKINISSI

Photo: EUROKINISSI

Πάντως κατά  την προηγούμενη επίσκεψή τους στην χώρα μας η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε φανεί μαγεμένη από την Αθήνα, με εκείνη και τον σύζυγό της να πηγαίνουν μετααξύ άλλων στην Ακρόπολη και στην Αρχαία Αγορά, όπου είχαν συνομιλήσει μάλιστα και με κόσμο που συνάντησαν στην περιήγησή τους.

Η Brigitte Macron είχε φορέσει τότε ένα όμορφο κοντό μπλε φόρεμα, ενώ κρατούσε τον κατά 25 χρόνια νεότερο σύζυγό της από το χέρι, κάτω που συνηθίζουν να κάνουν σε δημόσιες εμφανίσεις τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ