Η Melania Trump έχει σχεδόν 2 εκ followers στο Instagram αλλα δεν νοιάζεται για κανέναν μας… ένα τριανταφυλλάκι, ένα παιδάκι, μια σημαιούλα (φωτό)

Που πήγαν τα κομψά ρούχα και τα ψηλοτάκουνα!

Η Melania Trump ήταν μια από τις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ που εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές αφού η σύζυγος του πρώην προέδρου είναι μια πολύ σικάτη γυναίκα.

Έτσι όσο ο Trump ήταν πρόεδρος και η Melania είχε τον λογαριασμό Flotus (First Lady of USA - που πλέον έχει περάσει στην Jill Biden) στο Instagram, βλέπαμε συχνά πυκνά φωτογραφίες από τα outfits που φορούσε.

Και λογικό θα μου πείτε αφού ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ συνόδευε συχνά τον άντρα της σε επίσημες εκδηλώσεις και επισκέψεις που έκανε, με την ίδια να φορά πάντα κάποιο ρούχο που θα γινόταν θέμα συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης. 

Πλέον λοιπόν η Melania έχει στο Instagram τον λογαριασμό melaniatrump που μετρά 1.8 εκατομμύρια followers. Όχι και άσχημα για ένα προφίλ που έχει μόλις 8 ποστ!

Το account φαίνεται ότι σαν εγκαταλελειμμένο αφού όχι μόνο δεν έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις αλλά και όσες έχουν γίνει σπάνια απεικονίζουν την σύζυγο του Donald Trump που φαίνεται πλέον να έχει βρει την ηρεμία της και να μην την νοιάζει να ασχοληθεί με τα social media.

Που πήγαν τα ρούχα, οι τσάντες και τα ψηλοτάκουνα της, που είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο; Μάλλον μαζί της στην βίλα του ζευγαριού στο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου και αποσύρθηκαν μετά την ήττα του Donald Trump στις εκλογές.

Πάντως κάποιος «καλοθελητής» έχει δημιουργήσει τον λογαριασμό flotus45, που αποτελεί ένα αρχείο από τις αναρτήσεις που είχαν γίνει στον τότε επίσημο λογαριασμό της Melania ως πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Οπότε αν ψάχνετε να δείτε κάποιο από τα κομψά της outfits πλέον ξέρετε που να στραφείτε! 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ