Βρήκε την πριγκίπισσα Σαρλίν ο Αλβέρτος του Μονακό! Ξανά όλη η οικογένεια μαζί στη Νότια Αφρική - Σε σαφάρι με τα δίδυμα ο πρίγκιπας (φωτό)

Η Σαρλίν είχε αναγκαστεί να μείνει στη χώρα εξαιτίας μίας μόλυνσης

Στη Νότια Αφρική επανενώθηκε η οικογένεια του Αλβέρτου του Μονακό, με τον πρίγκιπα να ταξιδεύει ως εκεί μαζί με τα δίδυμα πριγκιπόπουλα, Ζακ και Γκαμπριέλα.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδόσει το παλάτι εξαιτίας μίας μόλυνσης δεν μπόρεσε να επιστρέψει από το ταξίδι της στη Νότιο Αφρική.

Την περασμένη εβδομάδα  η σύζυγος του Αλβέρτου, επισκέφτηκε την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων- αλλά τώρα καταπολεμά μια λοίμωξη ΩΡΛ, «που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» σύμφωνα με δήλωση από το παλάτι του Μονακό.

Μετά λοιπόν από μια σειρά εμφανίσεων που είχε κάνει ο Αλβέρτος χωρίς την πριγκίπισσα του, φωτογραφίες που ανέβηκαν στην σελίδα της Σαρλίν στο Instagram «μαρτυρούν» ότι η οικογένεια είναι και πάλι ξανά μαζί.

Ειδικότερα δημοσιεύτηκε μια εικόνα στην οποία τους βλέπουμε όλους μαζί στα γενέθλια της μικρής Aiva, της κόρης του Sean Wittstock, ενός από τους αδερφούς της Σαρλίν ο οποίος ζει ακόμα στη Νότια Αφρική, όπου και μεγάλωσε η Σαρλίν. 

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον πρίγκιπα μαζί με τα 6χρονα πριγκιπόπουλα να βρίσκονται πάνω σε ένα τζιπ και να κάνουν σαφάρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ