Στυλιστικά tips από την Βίκυ Καγιά: Πώς να φορέσουμε το αγαπημένο μας animal print παντελόνι από το πρωί έως το βράδυ (φωτό)

Με δύο απλές κινήσεις «μεταμόρφωσε» το σύνολό της

Στυλιστικά tips δίνει μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram η Βίκυ Καγιά που μας έδειξε πως μπορούμε να φορέσουμε ένα animal print παντελόνι από το πρώι έως το βράδυ.

Το μοντέλο, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια δίνει μέσα από τα social media - αλλά και μέσα από την εκπομπή της βέβεια - χρήσιμες συμβουλές για τα outfits μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά για να μεταρέψουμε ένα πρώινο σύνολο σε βραδινό! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέρτησε στο Instagram η Βίκυ Καγιά φοράει ένα υπέροχο ασπρόμαυρο animal print παντελόνι το οποίο έχει συνδυάσει με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και άσπρα slip - ons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Φοράει ένα ρολόι και διακριτικά χρυσά κοσμήματα ενώ για το πρωινό της look έχει επιλέξει μια τσάντα tote που από τα must have της σεζόν.

Στην δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε μπορούμε να δούμε ότι με δυο απλές κινήσεις «μεταμόρφωσε» το outfits της. Ποιες ήταν αυτές; Φυσικά η τσάντα και τα παπούτσια.

Instagram/vickykaya_

Αλλαξε τα λευκά της slip - ons με άσπρα ψηλοτάκουνα, ενώ παράλληλα αντικατέστησε την tote bag με μια μαύρη τσάντα από λουστρίνι. Τόσο απλά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ