Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας & πιο πειθαρχημένοι στα καθήκοντα & τις υποχρεώσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, σε μια θέση που της ταιριάζει ιδιαίτερα και είναι βοηθητική, με τις όψεις της προς τον Πλούτωνα και τον Άρη, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας.

Το βράδυ στις 09:48μμ θα περάσει στους Διδύμους, κάνοντας λίγο πιο ανάλαφρη τη διάθεση και θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές μας με φίλους.

ΚΡΙΟΣ 

Μέχρι το βράδυ η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα.

Από το βράδυ και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τους Διδύμους είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις.

Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν περισσότερο οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους. Από το βραδάκι κι έπειτα είστε σε μια διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε, είτε βγαίνοντας για ένα ωραίο δείπνο είτε κάνοντας αγορές για σας ή δώρα για τους αγαπημένους σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το βράδυ μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις.

Από το βράδυ κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και ψάχνετε την ιδανική παρέα για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ