Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού έπαιξε μαζί του στις Άγριες Μέλισσες - Κανένας δεν το κατάλαβε (φωτό - βίντεο)

Δείτε την μικρούλα... 

Ανατριχιαστικό και άκρως συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες"που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (03/06) στον ΑΝΤ1.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είχε μεγάλες ανατροπές και σίγουρα πολλά από αυτά που είδαμε δεν τα περιμέναμε. Έρωτες, πάθη, χωρισμοί,  διαζύγια αλλά και πολλά θανατικά διαμόρφωσαν το φινάλε της σεζόν, το οποίο σχολιάστηκε από πολλούς ως συγκλονιστικό. 

Η σειρά επανέρχεται τον Σεπτέμβρη με νέες προσθήκες στο καστ, αλλά και νέα δεδομένα. Η ιστορία θα διαδραματίζεται στην επταετία της Χούντας και θα δούμε πως θα αλλάξει η ζωή των ηρώων μας. 

 

 

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν οι ηθοποιοί ανεβάζουν διαρκώς μηνύματα αγάπης στα social media τους, αφού εχoυν δεχτεί άπειρα θετικά σχόλια. 

Μάλιστα μαθαίνουμε και λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε. Σήμερα έγινε γνωστό μέσα από την ''Φωλιά των ΚουΚου'' πως η κόρη του Γιώργου Γάλλου που υποδυόταν τον Μιλτιάδη, έκανε ένα μικρό πέρασμα από την σειρά εποχής, χωρίς όμως να το αντιληφθεί κανείς. 

 

 

 

 

 

 

Η μικρή Ειρήνη έπαιξε σε μια σκηνή στην οποία έδωσε ένα γαρίφαλο στον Αλέξη Γραμματικό λίγο πριν την δολοφονία του. Τι λέτε μοιάζει με τον υπερ ταλαντούχο μπαμπά της; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ