Τα 5 νέα πεντάστερα ξενοδοχεία που ανοίγουν το 2021 στη Μύκονο: To Kalesma, Once in Mykonos, Destino Pacha, Euphoria, Aeonic! (φωτό)

Πισίνες, σπα, προγράμματα γυμναστικής, φαγητό από κορυφαίους σεφ και διασκέδαση!

Νέα πεντάστερα ξενοδοχεία ανοίγουν το φετινό καλοκαίρι στην Μύκονο, που αποτελεί άλλωστε και έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Έλληνες αλλά και για τους τουρίστες.

Πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες θα υποδεχτούν τους επισκέπτες στις πανέμορφες εγκαταστάσεις τους προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες. Πισίνες, σπα, προγράμματα γυμναστικής, φαγητό από κορυφαίους σεφ και διασκέδαση.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα πέντε ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος τις πόρτες τους:

1. To Kalesma

Η μυκονιάτικη περιοχή της Αλεομάνδρας πήρε το όνομά της από τους ιερούς στάβλους των Δελίων που, σύμφωνα με το μύθο, προσέφεραν καταφύγιο στα άλογα του Ολύμπιου θεού Απόλλωνα. Αιώνες αργότερα, το Kalesma Mykonos αναγείρεται στην ίδια μυκονιάτικη γη για να γίνει ένα με τους θρύλους.

Το «Kalesma» σημαίνει «πρόσκληση» στα ελληνικά, μια λέξη που εκφράζει καλύτερα το ήθος του ιδιόκτητου πολυτελούς μπουτίκ ξενοδοχείου.

2. Destino Pach

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες τους την 1η Ιουνίου αναλαμβάνοντας το ήδη υπάρχων ξενοδοχείο Oniro Mykonos – A Shanti Collection Resort, στον Άγιο Στέφανο.

Photo: destinopachamykonos.com

Photo: destinopachamykonos.com

Photo: destinopachamykonos.com

Photo: destinopachamykonos.com

Photo: destinopachamykonos.com

Διαθέτει πισίνες, 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους για άθληση και φυσικά μπαρ και εστιατόριο με εξαιρετικά φαγητά επηρεασμένα από την τοπική κουζίνα, την Μεσόγειο αλλά και την Ίμπιζα, που είναι άλλωστε και η «πατρίδα» του Destino.

 

3.  Once in Mykonos

Photo: onceinmykonos.com

Photo: onceinmykonos.com

Πανέμορφες σουίτες διακοσμημένες με φρέσκο ​​κυκλαδίτικο στιλ και πολυτελή χαρακτηριστικά 5 αστέρων. Το Once in Mykonos είναι ένα μέρος ατελείωτης άνεσης και απόλυτης γαλήνης για το καλοκαίρι, αφού δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία φιλοξενίας σε έναν συναρπαστικό προορισμό στη μέση του Αιγαίου!

4. Euphoria

Τοποθετημένο ακριβώς πάνω από τη γνωστή παραλία Καλό Λιβάδι, το Mykonos Euphoria Suites είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων που θα αιχμαλωτίσει την καρδιά σας με την κυκλαδίτικη γοητεία και την πολυτελή ατμόσφαιρα του. Σε αυτό το μέρος μοναδικής ομορφιάς  η κομψότητα και η πολυτέλεια συνδυάζονται αρμονικά με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα 180 μοιρών που εμπνέει χαλάρωση, ρομαντισμό και περιπέτεια.

Δοκιμάστε τις γεύσεις της Μυκόνου στο εστιατόριο και τα μπαρ με νόστιμη κουζίνα από φρέσκα τοπικά προϊόντα. Luxe lounge δίπλα στην πισίνα, κολυμπήστε κάτω από τον ήλιο και αναζωογονηθείτε στο γυμναστήριο και το σπα μας. Κάθε μία από τις 31 σουίτες έχει σχεδιαστεί για να περιλαμβάνει κάθε πολυτέλεια, με εκλεπτυσμένο φινίρισμα και κομψές κυκλαδίτικες πινελιές , ενώ όλες διαθέτουν το δικό τους εξωτερικό τζακούζι ή ιδιωτική πισίνα.

5.  Aeonic

Ένα μέρος για να ξεφύγετε από την καθημερινή ζωή, το Aeonic Suites & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο όπου η ζωή κινείται με τον «χρόνο του νησιού». Αφήστε τη διαμονή σας στο Aeonic Suites & Spa να είναι μια στιγμή στο χρόνο που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά σας για πάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ