Έγκλημα στην Κέρκυρα: Σχεδίαζε τη δολοφονία ο δράστης - Τρία σημειώματα άφησε που εξηγούσε την αποτρόπαια πράξη του (βίντεο)

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα πληροφοριες του corfutvnews στο σπίτι του 67χρονου δράστη και αυτόχειρα φέρονται να εντοπίστηκαν 3 σημειώματα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το πρωτο αφορούσε την 60χρονη και την μεταξύ τους σχέση, το δεύτερο τον 63χρονο και το τρίτο αφορούσε την οικογένεια του και κυρίως την κακή σχέση που είχε με τα παιδιά του.

 

 

Τους πυροβόλησε εξ επαφής

Σχεδόν εξ επαφής, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, φέρεται όπως αναφέρει το Corfutvnews πως δέχθηκαν τους θανάσιμους πυροβολισμούς τα δύο θύματα. “Όλα τα τραύματα που αφορούν και στα τρία άτομα είναι εξ’ επαφής. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρουν τραύματα στην κεφαλή, το δε τρίτο εμπλεκόμενο άτομο φέρει εξ επαφής τραύμα στο θώρακο” είπε.

“Υπάρχει τουλάχιστον ένας πυροβολισμός τουλάχιστον σε κάθε ένα από τα δύο θύματα και πιθανόν ένα από τα δύο θύματα να έχει και δεύτερο. Ερευνάται ο πρώτος να ήταν ο άντρας.

 

 

Τι «είδε» ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιάννη Αϊβατίδη, το κάθε θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον έναν πυροβολισμό (το ένα πιθανότατα δέχθηκε και δεύτερο), ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει επίσης ότι το όπλο με το οποίο σκότωσε τα δυο άτομα, ήταν το ίδιο με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του και ο 67χρονος.

Τόσο η ελληνίδα ιδιοκτήτρια των διαμερισμάτων, όσο και ο 63χρονος Ελληνογάλλος πυροβολήθηκαν εξ επαφής στο κεφάλι, ενώ ο αυτόχειρας έστρεψε το όπλο στο στήθος του και πάτησε τη σκανδάλη.

Κάτοικος της περιοχής, που έκοβε χόρτα, άκουσε τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Δείτε επίσης: Φονικό στην Κέρκυρα: 3 οι νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο - Ο δράστης σκότωσε δύο γείτονες του και αυτοκτόνησε (βίντεο)

 

 

 

Το χρονικό του εγκλήματος

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 11:30 το πρωί αρχικά στην αυλή της μικρής οικοδομής, όταν ο 67χρονος μετά από έντονο διαπληκτισμό με τα θύματα, φέρεται να πήρε την κοντόκαννη καραμπίνα του και να τους τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ μετά το φονικό μπήκε στο σπίτι του, έκλεισε τα παραθυρόφυλλα και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, στη διώροφη οικία ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ήταν καθηγήτρια Γαλλικών, και τον νοικάρη της που είναι πατέρας αστυνομικού. Η γυναίκα, 61 χρόνων, είχε βγει στην αυλή για να κάνει κάτι δουλειές με τη βοήθεια ενός εργάτη. Μόλις την είδε ο 67χρονος βγήκε από το σπίτι και άρχισε να της φωνάζει και να τη βρίζει.

 

 

«Είχαμε ραντεβού 12.30 να πάμε για μπάνιο, μόλις τελείωνε τις δουλειές της από εδώ. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε», είπε φίλη του θύματος. Μόλις άκουσε τη φασαρία ο γείτονας από τον δεύτερο όροφο, κατέβηκε κάτω στην αυλή για να δει τι συμβαίνει και μπήκε στη μέση για να βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που δέχτηκε τα σκάγια της καραμπίνας ενώ λίγα λεπτά αργότερα έπεσε αιμόφυρτη και η άτυχη γυναίκα.

Στη συνέχεια, ο δράστης κλειδώθηκε στο ισόγειο διαμέρισμά του, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Σημειώνεται πως ο Ελληνογάλλος σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς, ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μα οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ