Θαύμα! Αλιγάτορας επιτέθηκε σε 25χρονο δύτη - 34 ράμματα στο κεφάλι & κλάματα επί 2 ώρες φυσικά (βίντεο)

Στην αρχή νόμιζε ότι χτυπήθηκε από προπέλα πλοίου!

«Μέσα στο στόμα του» είχε ο αλιγάτορας τον 25χρονο δύτη που χρειάστηκε να κάνει 34 ράμματα στο κεφάλι μετά την επίθεση.

Ο Jeffrey Heim έζησε από θαύμα αφού την περασμένη Κυριακή ένας αλιγάτορας τον δάγκωσε στο κεφάλι, με τον ίδιο να λέει ότι στην αρχή νόμιζε ότι χτυπήθηκε από προπέλα πλοίου.

Φυσικά η ανάρρωση είναι επώδυνη ωστόσο ο νεαρός απέφυγε τα χειρότερα αφού όπως είπε στο WTSP, σύμφωνα με το People, δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς δεν είχε πιστόλι ή κάποιο όπλο για να απωθήσει τον αλιγάτορα.

«Έμοιαζε πολύ βαρύς και κινιόταν με μεγάλη ταχύτητα. Ένιωσα μια μεγάλη δύναμη. Όχι τόσο το δάγκωμα, όσο το τράβηγμα» είπε ακόμα ο δύτης που ήταν εξοικειωμένος με τα νερά του συγκεκριμένου ποταμιού, αφού βουτάει εκεί συχνά.

Πάντως ο νεαρός πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι επρόκειτο για θηλυκό αλιγάτορα που ήθελε να «προστατέψει τα αυγά του».

«Είχα 34 ράμματα και κάταγμα στο κρανίο» πρόσθεσε ακόμα ο 25χρονος που είχε βουτήξει αρχικά με την ελπίδα ότι θα δόντι του περιβόητου μεγαλόδοντα, ενός εξαφανισμένου είδους καρχαρία που έζησε περίπου 23 με 3,6 εκατομμύρια χρόνια πριν, σύμφωνα με το edition.cnn.com.

Το θετικό είναι ωστόσο ότι παρόλο που το μάτι του είναι ακόμα πρησμένο και δεν μπορεί να το ανοίξει, οι γιατροί του είπαν ότι θα αναρρώσει πλήρως και ότι δεν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

«Η κατάσταση πραγματικά με συνέτριψε συναισθηματικά. Εκείνη την ημέρα σπάραζα για μια-δυο ώρες. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω και να ευχαριστώ τον θεό» είπε ακόμα ο νεαρός που μετά την επίθεση κατόρθωσε να ανασυρθεί ως την όχθη του ποταμού, όπου και έλαβε βοήθεια από έναν πρώην πυροσβέστη που τυχαίνε εκείνη τη στιγμή να τρώει σε κάποιο κοντινό εστιατόριο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ