Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (7/6-13/6) από την Άση Μπήλιου: η έκλειψη μας καλεί να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε & επικοινωνούμε

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας είναι σαφώς η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων.

Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και συνήθως οι Ηλιακές σηματοδοτούν νέες ενάρξεις στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων η έκλειψη μας καλεί να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τον τρόπο που επικοινωνούμε. Οι πιο στενές όψεις της έκλειψης είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργούν μια περίεργη κατάσταση σύγχυσης, μη επιτρέποντας μας να δούμε ρεαλιστικά την προσωπική μας ζωή και να αποτιμήσουμε σωστά τις σχέσεις μας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε δηλώσεις και αλλαγές εκείνες τις μέρες.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους και πάρτε τις τελεσίδικες αποφάσεις σας μετά τη λήξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Την Παρασκευή 11/6 ο Άρης προχωρά στον Λέοντα κάνοντας τον έρωτα, τις επιθυμίες μας, αλλά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, μια θετική όψη που ευνοεί τις εκπλήξεις, τα απρόσμενα δώρα και τις ξαφνικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και ερωτικής διάθεσης.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι αλλάζει από αυτή την εβδομάδα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή και δεν είναι άλλο από την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Λέοντα την Παρασκευή 11/6 στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της διασκέδασης. Αν είστε μόνες-οι είναι ίσως η πιο θετική ένδειξη για να ξεκινήσει ο τομέας αυτός να έχει κινητικότητα και εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Βασικά αυτό που αλλάζει είναι η ίδια σας η διάθεση που αποκτά μεγαλύτερη εξωστρέφεια και θα νιώθετε πιο έτοιμοι να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας πιο ανοιχτά. Κι όταν μπαίνετε σε αυτή τη διάθεση είναι αλήθεια πως δύσκολα σας αντιστέκονται, γι’ αυτό μη διστάσετε καθόλου να δείξετε τον καλύτερο και πιο ερωτεύσιμο εαυτό σας. Αν είστε δεσμευμένοι είναι σαν να επιστρέφει η χαρά στη σχέση και θα μοιραστείτε με το ταίρι σας πολλές δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη χαρά, είτε είναι έξοδοι, εκδρομές, στιγμές γέλιου, αλλά και σε σεξουαλικό επίπεδο περισσότερη ευχαρίστηση και έντονη επιθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή δεν κάνει προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή, διότι είναι τόσα πολλά όλα τα υπόλοιπα που σας απασχολούν που μοιραία αυτός ο τομέας μένει πίσω. Βέβαια η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συνδέεται με τον έρωτα και τις σχέσεις, είναι σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Καρκίνο κι αυτό είναι βοηθητικό για όσες-ους έχετε σχέση να νιώθετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια σε μια ασταθή και μεταβαλλόμενη περίοδο με εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, από την άλλη, σε αυτή τη φάση αυτό που κινεί το ενδιαφέρον σας είναι να κάνετε μια γνωριμία που μπορεί να σας παρέχει συναισθηματική κάλυψη και εμπιστοσύνη. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας στις 13/6 σας κάνει να νιώθετε ότι θα θέλατε κάτι να αλλάξει στη ζωή σας.

Όμως οι αλλαγές ποτέ δεν έρχονται απέξω. Ξεκινούν από μέσα μας κι αν κάτι πρέπει να αλλάξετε σε αυτή τη φάση είναι ο τρόπος που σκέφτεστε και μπαίνετε σε μια σχέση. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα εξακολουθήσει και τα επόμενα χρόνια, απαιτεί να γίνετε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι στην προσέγγιση σας στις σχέσεις. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να φιλοξενείς μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου όπως αυτή της 10ης Ιουνίου, είναι συνήθως οιωνός αλλαγών στη ζωή σου μέσα στη γενέθλια χρονιά. Φυσικά αυτό επηρεάζει περισσότερο όσες-ους έχετε γενέθλια από τις 8 μέχρι τις 12 Ιουνίου κι η επιρροή φυσικά αφορά και στον έρωτα και τις σχέσεις.

Επειδή σε αυτή τη φάση ο κυβερνήτης σας και κυβερνήτης της έκλειψης Ερμής είναι ανάδρομος, μπορεί να κάνετε συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις του παρελθόντος, να έχετε κάποια επιστροφή ή να σας πιάνει μεγαλύτερη νοσταλγία για μια παλιά σχέση που δεν ολοκληρώθηκε όπως θα επιθυμούσατε. Από την άλλη, μπορεί να βλέπετε ότι οι προσδοκίες ή οι απαιτήσεις που έχετε στη σχέση σας είναι ανεδαφικές και στηρίζονται περισσότερο στις δικές εξιδανικεύσεις και όχι στην πραγματικότητα του άλλου.

Η έκλειψη σας βοηθά λοιπόν να δείτε την αλήθεια στην ερωτική σας ζωή είτε είστε μόνες-οι είτε σε σχέση για να ξέρετε και πού βαδίζετε. Κάποιες μπορεί να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε άλλο μια σχέση και είστε έτοιμες-οι να γυρίσετε σελίδα. Ενώ άλλοι μπορεί ακριβώς το αντίθετο, να κάνετε μια νέα αρχή που θα οδηγήσει σε περισσότερη ικανοποίηση.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ