Friends - reunion: Τα αμάνικα ζιβάγκο της Ρέιτσελ Γκριν & το τρολ της Τζένιφερ Άνιστον - «Για ποια εποχή είσαι εσύ» (φωτό)

Ανέβασε και φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Πως και πως περίμεναν οι φανατικοί των Friends (Τα Φιλαράκια) για να δουν το reunion της σειράς που άφησε εποχή.

Οι έξι φίλοι συναντήθηκαν και πάλι σε ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο με τίτλο, «The One With The Reunion», το οποίο προβλήθηκε στις 27 Μαΐου και η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

Μία από αυτές ήταν με τον τραγουδιστή Justin Bieber και τη γυναίκα του Hailey Bieber, ενώ πόσταρε ακόμα μία με τον σκηνοθέτη James Burrows.

Παράλληλα έκανε και ένα συγκινητικό throwback ανεβάζοντας ένα βίντεο από τα 90ς και τα πρώτα γυρίσματα που έκαναν.

Ωστόσο η τηλεοπτική Ρέιτσελ Γκριν δεν φοβήθηκε να τρολάρει παράλληλα τον εαυτό της και την στυλιστική της επιλογή στο reunion της σειράς.

Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός ήταν ένας από τους πιο «στυλάτους» της τηλεόρασης, αφού η Ρέιτσελ εκτός από το ότι λάτρευε την μόδα ασχολήθηκε στη συνέχεια και επαγγελματικά με το αντικείμενο.

Παράλληλα τα κουρέματα που της έκαναν για την σειρά είχα γράψει ιστορία με χιλιάδες γυναίκες να αντιγράφουν τότε την κόμμωση της Άνιστον.

Η ηθοποιός λοιπόν επέλεξε για το reunion να φορέσει ένα αμάνικο ζιβάγκο και ανέβασε στα stories της μια εικόνα στην οποία βλέπουμε μια γυναίκα να κρατά ένα ψαλίδι και να κοιτά το ρούχο.

«Για ποια εποχή του χρόνου είσαι εσύ;» έχει γράψει και εμείς ταυτιζόμαστε αφού πολλές έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές ότι κάνει κρύο για να φορέσεις αμάνικο αλλά και ζέστη για να φορέσεις ζιβάγκο.

Σε δεύτερο ποστ της η Άνιστον ανέβασε ένα κολάζ από στιγμιότυπα της Ρέιτσελ Γκριν στα οποία βλέπουμε τον χαρακτήρα να φοράει αμάνικα ζιβάγκο. Πάνω στην φωτογραφία έβαλε ένα emoji με ανασηκωμενους τους ώμους σαν να απορεί.

Σημειώνεται ότι με καστ πρωταγωνιστών τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, η σειρά περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους στη δεύτερη και στην τρίτη δεκαετία των ηλικιών τους που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ