Πάντα κομψή η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Το παραδοσιακό φουστάνι, η φούξια ζώνη, οι θηλυκές γόβες - Με chic έθνικ outfit & η κόρη της (φωτό)

Ξέρει πως να συνδυάζει την παράδοση του τόπου της με μοντέρνα στοιχεία

Πάντα κομψή η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας που ξέρει πως να συνδυάζει την παράδοση του τόπου της με μοντέρνα στοιχεία που «ανυψώνουν» το look της.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα μαζί με την οικογένειά της παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις στο παλάτι Raghadan για τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας της χώρας.

Η Ράνια είχε επιλέξει ένα φόρεμα με παραδοσιακά στοιχεία το οποίο είχε στη μέση μια φούξια κορδέλα - ζώνη. Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με όμορφες μυτερές γόβες σε γήινους τόνους που έκαναν την εμφάνισή της πιο θηλυκή.

Instagram/queenrania

Τα μαλλιά της ήταν τα πιασμένα πάνω στη μια πλευρά ενώ κρατούσε μια πράσινη τσάντα. Ανάλογο look είχε όμως και η μια από τις δύο κόρες της που ήταν επίσης κομψή με το μακρύ έθνικ φόρεμα της.

Instagram/queenrania

Instagram/queenrania

Να σημειωθεί ότι η Ράνια και ο βασιλιάς της Ιορδανίας έχουν τέσσερα παιδιά. Τον πρίγκιπα Hussein (26 ετών) που είναι και ο διάδοχος του θρόνου, τον 16χρονο πρίγκιπα Hashem και τις πριγκίπισσες Salma (20 ετών) και Iman (24 ετών).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ