Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου - μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας»

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι το Σάββατο 5/6, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα.

Άρα, όπως καταλαβαίνετε, το Σάββατο είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά.

Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Άρη τον Κριό σιγοντάρει την επιρροή και προάγει τις αψιμαχίες. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 26ο μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η Κυριακή είναι σαφώς πιο ήπια, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της και στο ζώδιο της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη πάλι βρίσκεται στο ζώδιο της Σελήνης οπότε υποδέχονται πιο γλυκά και ευχάριστα η μία την άλλη, φέρνοντας περισσότερη ηρεμία στο ταραγμένο τοπίο των σχέσεων μας.

Για να βρείτε τη μοίρα του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε τη μοίρα του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στο εργασιακό. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από τη δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον δικό θυμό και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την αντεπίθεση τελικά δε βρείτε το δίκιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 23 ως τις 29 μοίρες του Κριού. Αν δεν «τσιμπήσετε» το δόλωμα θα είστε πολύ καλύτερα.

Την Κυριακή διαλέξτε την τρυφερότητα, την αγάπη και δείξτε την πιο αγαπησιάρικη πλευρά σας στους αγαπημένους σας. Κανονίστε μια έξοδο για ένα φαγητό έξω ή και μια μονοήμερη εκδρομή για να ξεδώσετε και να περάσετε καλά.

Για να βρείτε τη μοίρα του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε τη μοίρα του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους το Σάββατο, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 23 ως τις 29 μοίρες του Ταύρου.

Την Κυριακή η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και φορά βελούδινα γάντια, σας κάνει πιο ευαίσθητους και κάπως πιο ανοιχτόμυαλους. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα προσωπικά σας θέματα.

Για να βρείτε τη μοίρα του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε τη μοίρα του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται στον Κριό κάνοντας σας πιο εξωστρεφείς και πιο θετικούς στο να δείτε φίλους ή γενικά να έχετε επικοινωνία με άλλους. Σε κάθε περίπτωση είναι μια μέρα που σας φέρνει σε επαφή με κόσμο κι αυτό πάντα είναι ένα χαρούμενο νέο για τους Διδύμους. Όμως το Σάββατο έρχεται και με μια όψη πίεσης, την αντίθεση ανάμεσα στον Άρη στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ίσως κάτι δείτε που να σας εκνευρίσει, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε κι ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 23 ως τις 29 μοίρες του Διδύμων. Αποφύγετε με αυτή την όψη να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά, καθώς δε θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Την Κυριακή είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, ίσως χρειάζεται να κάνετε μια προετοιμασία σε θέματα δουλειάς, αλλά οι τόνοι πέφτουν και γενικά είναι πιο χαλαρή μέρα.

Για να βρείτε τη μοίρα του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

Για να βρείτε τη μοίρα του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ