#Greek summer 2021: O @spathumpa παρουσιάζει τις μαγικές παραλίες της Λευκάδας - Οι Έλληνες φωτογράφοι προτείνουν

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

Με μια σειρά από φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, ο φωτογράφος Κώστας Σπάθης, ή όπως είναι διάσημος "spathumpa", υμνεί τις ομορφιές που κρύβουν οι παραλίες της Λευκάδας.

Εξερευνώντας τη νότια πλευρά του Ιονίου , αποθανατίζει τα καταγάλανα νερά που "στραφταλίζουν" στον ήλιο.

Το νησί της Λευκάδας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παραλίες - από μικρές φυσικές παραλίες μέχρι δημοφιλείς παραλίες με μπαρ και δραστηριότητες όπως αλεξίπτωτο πλαγιάς ή kitesurfing.

Από λευκές βοτσαλωτές σε αμμώδεις παραλίες, από παραλίες με μεγάλα κύματα για να χαλαρώσετε ρηχά νερά παραλίες ιδανικές για οικογένειες και παιδιά.

Οι παραλίες στη δυτική πλευρά του νησιού είναι πραγματικά εντυπωσιακές χάρη στο βαθύ μπλε χρώμα τους και καταπληκτικά τοπία με απότομους βράχους και τεράστιους βράχους που σχηματίζουν φυσικά νησιά στη θάλασσα.

Οι παραλίες της ανατολικής πλευράς προστατεύονται από τον άνεμο και συνήθως είναι ήρεμες και ασφαλείς - προτιμώνται από οικογένειες με μικρά παιδιά.

Πολλές από τις μεγάλες παραλίες προσφέρονται σε εκδρομές από εταιρείες κρουαζιέρας που φεύγουν καθημερινά από την πόλη Νυδρί / Βασιλική / Λευκάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ