Ο Σπύρος Σούλης μας προτείνει: Αυτά είναι τα χρώματα που θα κάνουν θραύση φέτος

Το greige, θα χρησιμοποιηθεί πιο πολύ απ'όλα.. 

Το γκρι και οι αποχρώσεις του είναι αυτά που έχουν κατακλύσει την αγορά στον χώρο της διακόσμησης εσωτερικών χώρων (μαζί με τα πάντα κλασσικά λευκά) εδώ και μία δεκαετία.

Την χρονιά που μας πέρασε εμφανίστηκε και πάλι το μπεζ ως μια κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν κάτι ουδέτερο και κάτι μας λέει πως πρόκειται να δούμε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ουδέτερων χρωμάτων που θα κλίνουν προς την πλευρά των θερμών. Με αυτό το δεδομένο υπάρχει ένα χρώμα που δεν πρέπει να ξεφύγει από το ραντάρ σας: το καφετί.

Μπορεί οι καφετί αποχρώσεις να σας φέρνουν στο μυαλό μνήμες από τα τρικολόρε καθιστικά της δεκαετίας του 90, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθούν φέτος δεν θα έχει τίποτα που να θυμίζει το «παλιό». Αντιθέτως, οι χώροι που θα προτιμήσουν αυτές τις αποχρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή του μοντέρνου. Αν μάλιστα τα συνδυάσετε και με λευκό, τότε θα δημιουργήσετε τον τέλειο συνδυασμό για έναν ουδέτερο, αλλά καθόλου βαρετό, χώρο.

Καφέ με ροζ Αν θέλετε ένα πραγματικά διακριτικό και μοντέρνο χρώμα, τότε επιδιώξτε τα καφετί χρώματα που έχουν ως βάση το ροζ. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μια απόχρωση που λειτουργεί ως ουδέτερη που είναι παράλληλα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και καθόλου βαρετή.

καφετί χρώματα

Αν θέλετε ένα πραγματικά διακριτικό και μοντέρνο χρώμα, τότε επιδιώξτε τα καφετί χρώματα που έχουν ως βάση το ροζ.

Το χρώμα της άμμου Το καφετί της άμμου που συναντούμε τις παραλίες πρόκειται να το συναντήσουμε και στο εσωτερικό πολλών σπιτιών. Συνδυάζεται πολύ όμορφα με το λευκό και τις ηλιόλουστες μέρες έχει τη δύναμη να φέρει ιδιαίτερη ζεστασιά στους χώρους.

καφετί χρώματα

Συνδυάζεται πολύ όμορφα με το λευκό.

Γκρι και μπεζ Στο ψυχρότερο άκρο του φάσματος συναντούμε ένα χρώμα στο οποίο έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν: το greige. Όπως καταλαβαίνετε από την ονομασία τους πρόκειται και έναν συνδυασμό γκρι και μπεζ και είναι η ιδανική απόχρωση για τους… αντιρρησίες του χρώματος!

καφετί χρώματα

Πρόκειται και έναν συνδυασμό γκρι και μπεζ.

Το χρώμα της πέτρας Αν από την άλλη ανήκετε στους ανθρώπους που αγαπούν το χρώμα και θέλουν να προσθέσουν λίγη δραματικότητα στον χώρο, τότε αναζητήστε το χρώμα της πέτρας. Ο μοναδικός αυτό συνδυασμός του καφέ και του γκρι θα χαρίσει σε οποιονδήποτε χώρο διακριτική κομψότητα και πολυτέλεια.

καφετί χρώματα

Ο μοναδικός αυτός τους καφέ και του γκρι θα χαρίσει σε οποιονδήποτε χώρο διακριτική κομψότητα και πολυτέλεια.

Με βάση το κίτρινο Αν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε έναν ιδιαίτερα ζεστό και φιλόξενο χώρο τότε αναζητήστε αποχρώσεις που θα περιλαμβάνουν αρκετό κίτρινο. Είναι φιλικό, κομψό και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ιδιαίτερα φιλόξενους και ζεστούς χώρους.

καφετί χρώματα

Είναι φιλικό και κομψό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ