H 18 χρονη κόρη του George Stephanopoulos μεγάλωσε και έγινε μια πανέμορφη Ελληνίδα - Έτοιμη για την αποφοίτηση (φωτο)

Περήφανοι γονείς ο Τζωρτζ Στεφανόπουλος και η σύζυγός του, 'Αλι/ 

Ο Τζωρτζ Στεφανόπουλος, ο Αμερικανός δημοσιογράφος ελληνικής καταγωγής, καθώς και πρώην πολιτικός σύμβουλος της παράταξης των Δημοκρατικών και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ABC, πόζαρε με την πανέμορφη κόρη του Έλιοτ, η οποία αποφοίτησε από το Λύκειο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ali Wentworth (@therealaliwentworth)

Η σύζυγός του Άλι Γουέντγουόρθ ανέβασε την φωτογραφία που δείχνει την κόρη με τον μπαμπά στην τρυφερή αυτή στιγμή, κατά την οποία τo 18χρονο κορίτσι με μια υπέρλαμπρη τουαλέτα πήγε στον χορό των αποφοίτων του σχολέιου της. 

Η μητέρα της έγραψε όλο νόημα στην ανάρτηση: ''Δεν είναι αυτός ο συνοδός της''. 

Ο Στεφανόπουλος γεννήθηκε στη Μασσαχουσέτη με τους γονείς του να είναι οι έλληνες ομογενείς Ρόμπερτ Τζωρτζ Στεφανόπουλος και η Νικολίτσα Τσάφος.

Ο πατέρας του είναι ελληνορθόδοξος ιερέας και επίτιμος κοσμήτορας του αρχιεπισκοπικού καθεδρικού ναού της Αγίας Τριάδος στη Νέα Υόρκη και η μητέρα του ήταν για πολλά έτη διευθύντρια της εθνικής υπηρεσίας ενημέρωσης για την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Κατά την εφηβεία του ο Στεφανόπουλος σκεφτόταν να γίνει ιερέας και ο ίδιος.

Η σύζυγος του Αλεξάντρα Ουέντουορθ, είναι ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας, και παντρεύτηκαν το 2001 στη Νέα Υόρκη, στην ίδια εκκλησία όπου ο πατέρας του εργάζεται ως ιερέας.  Έχουν 2 κόρες την Έλλιοττ Αναστασία Στεφανόπουλος που είναι 18 ετών και την 16χρονη Χάρπερ Άντρια Στεφανόπουλος. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ