Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό μας κάνει πιο παρορμητικούς στη δράση μας & πιο βιαστικούς

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Τα ξημερώματα σχηματίζεται η θετική όψη Αφροδίτης-Δία που ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες των πρώτων ημερών. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε για να χαρούμε απερίσπαστοι το γουηκέντ μας.

ΚΡΙΟΣ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Στην πορεία η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας.

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά η Σελήνη δε σχηματίζει αρνητικές όψεις κι είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά ήπια και μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Στην πορεία της, με τη Σελήνη στον Κριό, σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Ούτως ή άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με τις συνήθεις ρουτίνες και υποχρεώσεις. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ