Η Ιωάννα Mαλέσκου στα ροζ: Tης ταιριάζει και την φωτίζει - Λάμπει η παρουσιάστρια στο αγαπημένο της χρώμα (φωτό)

Ο λογαριασμός της στο Instagram μας δίνει ιδέες για τα επόμενά μας outfits. 

H Ιωάννα Mαλέσκου, είναι μία νέα, φρέσκiα παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα την εκπομπή love it. 

Μας έχει αποδείξει πως έχει γούστο, στυλ, φινέτσα και πάντα βαδίζει με τις τάσεις τις μόδας. 

 

 

 

 

 

 

Με μία γρήγορη ματιά στο instagram της, το οποίο αριθμεί σε ακόλουθους 251 χιλιάδες, μπορεί να καταλάβει κανείς πως η Ιωάννα έχει μεγάλη αδυναμία στα φανταχτερά και έντονα χρώματα και ιδιαίτερα στο ροζ.

Tο ροζ είναι ένα χρώμα που της ταιριάζει απόλυτα , αφού το ξανθό της χρώμα στα μαλλιά και η κατάλευκη επιδερμίδα την κάνουν να μοιάζει σαν κούκλα Μπάρμπι.

 

 

 

 

 

 

Η ίδια διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram, αφού ανεβάζει κάθε μέρα φωτογραφίες με τα outfits που φοράει στην εκπομπή της. Πολλοί μάλιστα είπαν με την εμφάνισή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πως η ίδια ήρθε να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

 

 

 

 

 

 

 

Παρόλα αυτά η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τόνισε πως ''Ήταν ενοχλητικό και άσχημο να λένε ότι ήρθα για να διαδεχθώ ένα πρόσωπο. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά να την γνωρίσω''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ