Άγριες Μέλισσες: Απόψε το δραματικό φινάλε της 2ης σεζόν - Η Δανάη Λουκάκη μας δίνει ένα συνταρακτικό spoiler (βίντεο)

Όλα όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο... 

Αυλαία ρίχνει απόψε η αγαπημένη μας σειρά «Άγριες Μέλισσες». Το επεισόδιο φαίνεται πως θα είναι συγκονιστικό όπως ακριβώς και το χθεσινό, στο οποίο παρακολουθήσαμε τον θάνατο της Ανέτ, την άγρια επίθεση που δέχτηκαν οι αδερφές Σταμίρη αλλά και τον τραυματισμό του Μιλτιάδη. 

Η Μυρσίνη καταρρέει όταν μαθαίνει πως οι δυο γιοι της, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης βρισκόντουσαν στο κτίριο που έπιασε φωτιά. Έχει χάσει πλέον όλα της τα αγόρια; 

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 3 Ιουνίου – Επεισόδιο 151: Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη! η εξαιρετική ηθοποιός, Δανάη Λουκάκη η οποία έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler.

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα», είπε.

«Τη Δευτέρα τελειώσαμε τα γυρίσματα. Όχι, δεν θα έχουμε άλλες απώλειες στο σημερινό επεισόδιο. Όποιος σκοτώθηκε χθες το βράδυ, σκοτώθηκε, τέλος! Δεν περίμενα την απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού δεν έχω ζήσει το έξω.

Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ώρο της μέρας ήμασταν εκεί. Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ