Δανάη Μιχαλάκη: Μυστικός γάμος αύριο για την Δρόσω των Άγριων Μελισσών - Παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Παπαγεωργίου (βίντεο)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Τον εκλεκτό της καρδιάς της θα παντρευτεί η αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Δρόσως στις Άγριες Μελισσες. 

Η 28χρονη ηθοποιός θα παντρευτεί τον καλό της, Γιώργο Παπαγεωργίου στο νησί της καταγωγής της, στην όμορφη Σύρο. Σύμφωνα με το πρωινό και τη Φαίη Σκορδά ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, ενώ όλα ετοιμάστηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα. 

 

 

 

 

Και μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν το ερωτευμένο ζευγάρι να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι, εκείνοι κάνουν την έκπληξη και αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους μια μέρα μετά το τέλος των Αγριων Μελισσών. 

 

 

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πλέον θα ενώσει τις ζωές του, κάτι που θέλανε πολύ και οι δύο. 

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είχε πει για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη:

 

 

 

 

«Εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση ή το θέατρο, δούλευε σερβιτόρα και στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το casting για τις Άγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα.

Είναι μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί την γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς, της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες.

 

 

 

 

Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου και για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο.

Με την Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το που και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ