Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική - Mας ωθεί σε συναισθηματικές & οξύθυμες αντιδράσεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η μέρα είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς θα είναι κυρίαρχη κάνοντας πολλές όψεις, ωθώντας μας σε συναισθηματικές και κάπως οξύθυμες αντιδράσεις. Μάλιστα, σε μεγάλο μέρος της Πέμπτης η Σελήνη είναι κενή πορείας και συγκεκριμένα από τις 2:10μμ μέχρι τις 08:59μμ, ώρες μεγαλύτερης αστάθειας και σύγχυσης.

Το βράδυ είναι πολύ διαφορετικό, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και ξεκινά η επιρροή της υπέροχης και τυχερής όψης Αφροδίτης-Δία που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής, εφοδιάζοντας μας με αισιοδοξία, θετικότερες προοπτικές στον έρωτα και τα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Αν τις προηγούμενες ημέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστεί (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που θέλετε να ξεχάσετε την ύπαρξη του ή κάτι που αναβάλλετε γιατί είναι δύσκολο, η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου επιβάλλει να το «διαχειριστείτε».

Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω, εκεί που πρέπει. Σήμερα το βράδυ, όταν περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας, γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου κάνει πολύ παραγωγική τη σημερινή μέρα και συνεισφέρει αρκετά σε νοητικό επίπεδο στο δικό σας ζώδιο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με θετικά αποτελέσματα. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Κι αυτή είναι η δική σας επιρροή από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία.

Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να βοηθήσει να γειωθείτε λίγο τις βραδινές ώρες, μετά από μια φευγάτη Σελήνη στους Ιχθύς στο ξεκίνημα της ημέρας, να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι τις επόμενες εβδομάδες.

Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας το βράδυ προσφέρεται, διότι θα καταλαγιάσει μέσα σας η σύγχυση της υπόλοιπης μέρας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ