Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τα κουκλιά Ζακ & Γκαμπριέλα στο Ωκεανογραφικό Μουσείο - Κρίση στο γάμο με την πριγκίπισσα Σαρλίν; (φώτο)

Αληθεύουν οι φήμες για τρίτο εξώγαμο παιδί του Αλβέρτου;

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό μαζί με τα παιδιά του, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, επισκέφθηκαν το Ωκεανογραφικό Μουσείο.

Είναι η έδρα της επιτροπής Επιστήμης της Μεσογείου. Αποστολή του για περισσότερο από έναν αιώνα, να μοιράζεται τις γνώσεις του για τους ωκεανούς.

Ο Ζακ-Υβ Κουστώ διετέλεσε διευθυντής από το 1957 έως το 1988.

Τα δίδυμα έκλεψαν την παράσταση καθώς έδωσαν ο ένας στον άλλο μια συγκινητική αγκαλιά καθώς πήγαιναν να καθήσουν για την παρουσίαση μαζί με τον Αλβέρτο.

Τα δίδυμα έκλεψαν την παράσταση

Η μικρή πριγκίπισσα Γαβριέλα φορούσε ένα ρόζ-λιλά φόρεμα με βολάν και χρυσή στέκα στα μαλλιά .

Ένας κομψός, μικρός τζέντλεμαν ο αδερφός της Ζακ φορούσε γκρι σακάκι, μπλε παντελόνι, λευκό πουκάμισο και loafers.

Και οι τρεις φορούσαν μάσκες σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες της χώρας για τον κορονοϊό.

Φέτος, παιδιά από την κοιλάδα Roya, που βρίσκεται κοντά στα γαλλοϊταλικά σύνορα, κλήθηκαν να ανακαλύψουν το Ωκεανογραφικό μουσείο και τους θησαυρούς του, λίγους μήνες μετά την καταιγίδα του Άλεξ που έπληξε την κοιλάδα και ολόκληρη την ενδοχώρα της Νίκαιας.

Το πριγκιπάτο στάθηκε κυρίως οικονομικά δίπλα στις πληγείσες κοιλάδες και συνεχίζει με δράσεις όπως η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωκεανογραφικό Μουσείο, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν 

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Πριγκίπισσας Σαρλίν από την οικογενειακή έξοδο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου ήταν απούσα και από το  Monaco Grand Prix την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση , εξαιτίας μίας μόλυνσης η μητέρα του Ζακ και της Γαβριέλας δεν μπόρεσε να επιστρέψει από το ταξίδι της στη Νότιο Αφρική.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν,  την περασμένη εβδομάδα, επισκέφτηκε την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων- αλλά τώρα καταπολεμά μια λοίμωξη ΩΡΛ, «που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» σύμφωνα με δήλωση από το παλάτι του Μονακό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στη διάρκεια ενός ταξιδιού στην αφρικανική ήπειρο ως μέρος μιας αποστολής προστασίας της άγριας ζωής, η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφάνισε μόλυνση ΩΡΛ που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει το Grand Prix της Formula 1 του Μονακό.

Η πριγκίπισσα στέλνει τις καλύτερες ευχές της στο Automobile Club του Μονακό, διοργανωτή της εκδήλωσης, καθώς και στους οδηγούς και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό τον μεγάλο αγώνα».

Οι φήμες για το τρίτο εξώγαμο παιδί του Πρίγκιπα Αλβέρτου και για κρίση στο γάμο

Η μακρά απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν έχει ενισχύσει ωστόσο τα σενάρια πως ενδεχομένως έφυγε από το Μονακό μετά την έντονη φημολογία για νέο εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Ο 62χρονος πρίγκιπας, ο οποίος έχει ήδη δύο εξώγαμα παιδιά, φέρεται να είχε σχέση με μία γυναίκα από τη Βραζιλία, με την οποία απέκτησε μία κόρη το 2005.

Και παρόλο που οι δικηγόροι του χαρακτηρίζουν τον ισχυρισμό ως «φάρσα», φέρεται να πλήγωσε πολύ την Σαρλίν, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή έβγαινε ήδη μαζί της.

 

«Η τελευταία υπόθεση αναφέρεται σε μια εποχή που η Σαρλίν ήταν ήδη ερωτευμένη μαζί του», ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ