Μιχάλης Παούρης ο καλύτερος σολίστας μπουζουκιού στον κόσμο και δύο νέες παγκόσμιες διακρίσεις - Σκορ 97% Πλατινένιο βραβείο (βίντεο)

Για μια ακόμη φορά φέρνει τη χώρα μας στο υψηλότερο βάθρο με πρωταγωνιστή το Μπουζούκι

Ο διεθνούς φήμης σολίστας του Μπουζουκιού και συνθέτης Μιχάλης Παούρης, απέσπασε όχι 1 αλλά 2 ακόμη παγκόσμιες διακρίσεις, σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του Καναδά, με το Μπουζούκι του λαμβάνοντας την 1 η θέση.

Το πρώτο βραβείο αφορά στη σολιστική του αρτιότητα για το κομμάτι «Βαλς σε Ρε μινόρε Νο. 2» (Waltz in Dm No. 2) σε μουσική δική του. Το δεύτερο βραβείο του απονεμήθηκε για το επίπεδο της σύνθεσης του κλασικού του έργου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1821- 2021».

Με σκορ 97% κατέκτησε το Πλατινένιο Βραβείο 2 φορές! Σημειώνεται από τους διοργανωτές πως το Χρυσό βραβείο και οι υπόλοιπες βαθμίδες κατάταξης έχουν σκορ χαμηλότερο του 94%.

Για μια ακόμη φορά ο Μιχάλης Παούρης φέρνει τη χώρα μας στο υψηλότερο βάθρο με πρωταγωνιστή το Μπουζούκι, σε διαγωνισμό κλασικής μουσικής με συμμετέχοντες κάποιους από τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ