Η Donatella Versace στα χρώματα του Pride: «Είμαι ενθουσιασμένη για την συνεργασία με την Lady Gaga» (φωτό & βίντεο)

Γιορτάζει την έναρξη του μήνα Υπερηφάνειας

Στα χρώματα του Pride η Donatella Versace που γιορτάζει την έναρξη του μήνα Υπερηφάνειας και τα 10 χρόνια του «Born This Way» της Lady Gaga.

Ειδικότερα η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μιλά για το Pride ενώ δηλώνει «ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την Lady Gaga για τον εορτασμό» του μήνα Υπερηφάνειας.

 

 

Μάλιστα ο οίκος σχεδιάσε ειδικά για το Pride μπλουζάκια και καπέλα που φέρουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου και το σύνθημα «born this way».

©versace

©versace

©versace

Από πλευράς της η Lady Gaga δημοσίευσε και εκείνη ένα βίντεο στο οποίο φορά τα αξεσουάρ του Versace και ευχαριστεί την Donatella για την στήριξη που δείχνει στην LGBTQ+ κοινότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Υπενθυμίζεται ότι το ομώνυμο άλμπουμ της τραγουδίστριας συμπλήρωσε την 10η επέτειό του την περασμένη Κυριακή. Για να τιμήσει την περίσταση, η δημοτική αρχή του Δυτικού Hollywood ανακοίνωσε επίσημα ότι η 23η Μαΐου ανακηρύσσεται «Born This Way Day» ενώ παρέδωσε στην Lady Gaga και το Κλειδί της Πόλης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ένα έργο ζωγραφικής δρόμου με τον τίτλο του άλμπουμ παρουσιάστηκε επίσης για να σημάνει την έναρξη του Μήνα Υπερηφάνειας στο Δυτικό Hollywood.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ