Ιωάννα Μαλέσκου: Τα αρνητικά σχόλια, η Ελένη Μενεγάκη και ο... σούπερ Μάριο - Τι αποκάλυψε για τον καλαθοσφαιριστή; (βίντεο)

Αποκάλυψε πώς θα συνεχίσει τον ΣΚΑΪ και τη νέα σεζόν με την εκπομπή Love It.

Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε στο “The 2night show” ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μίλησε για την αγάπη του κόσμου, αλλά και την κριτική που έχει δεχτεί, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

 

 

 

 

Τα αρνητικά σχόλια

«Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν υπέροχα ή καλοπροαίρετα, αυτό είναι ουτοπικό να το σκεφτείς. Το πρώτο διάστημα που ήρθα γράφτηκαν πράγματα που δεν έστεκαν και ήταν άδικα για μένα. Γράφτηκαν από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν και δεν επιθυμούσαν να με γνωρίσουν, γιατί αυτό τους ικανοποιούσε, εξυπηρετούσε, δεν ξέρω και δεν με αφορά. Γράφτηκαν πολλά».

 

 

 

 

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη 

Ήταν ενοχλητικό και άσχημο να λένε ότι ήρθα για να διαδεχθώ ένα πρόσωπο. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά να την γνωρίσω.

 

 

Χαίρομαι που επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση για να μην υπάρχει το θέμα της σύγκρισης και του κενού. Δεν πειράζει να είμαστε απέναντι με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν πειράζει. Μακάρι! Εμένα δεν με τρομάζει όποιος άνθρωπος είναι απέναντί μου, δίπλα μου, στην ίδια ζώνη, με την έννοια ότι για όλους υπάρχει χώρος. Με έναν διαφορετικό τρόπο ακούνε εσένα και με έναν διαφορετικό εμένα. Σαφώς και μπορεί κάποιοι να σε απορρίψουν.

 

 

Ο Σούπερ Μάριο

 "Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών.

 

 

 Είναι παιχτούρα. Είναι ένας ωραίος άνδρας. Δε θα επιβεβαιώσω, ούτε θα διαψεύσω κάτι. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον Χεζόνια. Θεωρούν ότι είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ