Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αντί να πέφτουμε πάνω στο εμπόδιο με φόρα, ας δούμε πώς μπορούμε να το περάσουμε δια της πλαγίας οδού

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους από τη μια και φευγάτους από την άλλη, σε μια μέρα που η λογική λέει άλλα και η καρδιά τα αντίθετα. Η Σελήνη συμβολίζει την πιο συναισθηματική μας πλευρά, ενώ ο Ήλιος την πιο εγκεφαλική. Όταν βρίσκονται μεταξύ τους σε τετράγωνο υπάρχει τάση να μην συμφωνεί το μυαλό με την καρδιά και να νιώθουμε σε τέλμα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να προσφέρει όμως τη λύση στο τέλος αν εναρμονιστούμε με αυτό που μας ενθαρρύνει να κάνουμε αυτή η όψη, που δεν είναι άλλο από το να διαφοροποιήσουμε τη στάση μας σε ένα ζήτημα. 

ΚΡΙΟΣ 

Είναι ωραίο να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να ξέρεις τι λες, αλλά πιο ωραίο είναι να μιλάς και να έχεις ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνεις την επιρροή που έχουν τα λόγια σου στους γύρω. Σήμερα λοιπόν είναι από τις μέρες που πρέπει να προσέξετε πώς επηρεάζεται τους άλλους όταν συζητάτε, διότι μπορεί να λέτε αυτά που νιώθετε μεν, αλλά να μην είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που λέτε και να ακουστείτε «κάπως» στους άλλους. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Τετάρτη είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας, κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον συναισθηματικό κι ευαίσθητο Καρκίνο επαναφέρει την πιο εξωστρεφή και χαλαρή σας διάθεση και μπορεί να μην έχουν λυθεί όλα σας τα προβλήματα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάπως πιο θετική διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε και τις σκέψεις σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας.

Το προηγούμενο διάστημα ήσασταν πιο εστιασμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και θέλατε να νιώθετε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνετε. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και τις υλικές συνθήκες στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να μπορείτε να στηρίζετε το lifestyle που επιδιώκετε. Άρα δε φτάνει μόνο να σας αρέσει η δουλειά, αλλά και να σας δίνει στο τέλος του μήνα αυτά που χρειάζεστε υλικά. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ