Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Πόρισμα ιατροδικαστών - Δέκα σφαίρες σχεδόν εξ επαφής (βίντεο)

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του πυγμάχου.

Αποφασισμένοι να σκοτώσουν τον 39χρονο πυγμάχο Τάσο φαίνεται πως ήταν οι δράστες της δολοφονίας στη Βάρη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Berdesis (@tasosberdesis)

Η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του Τάσου Μπερδέση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι δράστες γάζωσαν το θύμα από πολύ κοντινή απόσταση, σχεδόν εξ επαφής.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, 10 σφαίρες έπληξαν το σώμα του 39χρονου, προκαλώντας τον βίαιο θάνατό του. Σημειώνεται ότι στο σημείο της δολοφονίας, εντοπίστηκαν 14 φυσίγγια από καλάσνικοφ.

Ο εκτελεστής τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλισε μέσα απ’ το μαύρο τζιπ και την ώρα που αυτός μόλις που είχε κατέβει απ’ το λευκό Smart για να κατευθυνθεί πεζός σε γυμναστήριο της Βάρης.

Η κηδεία του 39χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μιτόπολης, στη δυτική Αχαΐα. Πρόκειται, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, για τον τόπο καταγωγής του πατέρα του.

"Κλειδί" η κατάθεση της συντρόφου του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ, το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί μίλησαν με κάποια άτομα από το οικείο περιβάλλον του 39χρονου, ωστόσο, δεν έχουν πάρει ακόμη κατάθεση από την σύντροφο του θύματος, η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα έχει μεταβεί στην Πάτρα, καθώς το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του πυγμάχου.

Εκτιμούν πάντως, ότι η κατάθεση της γυναίκας είναι πολύ πιθανόν να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση και να ξεκαθαρίσει εάν ο 39χρονος είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ