MasterChef: Ο Διονύσης με δάκρυα στα μάτια - αντίπαλος της Μαργαρίτας στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής (φωτό & βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του παιχνιδιού

Δύο δημιουργικά πιάτα με εξαιρετική εμφάνιση ετοίμασαν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης στον ημιτελικό του MasterChef 5 με τους δύο παίκτες να διεκδικούν την θέση για τον μεγάλο τελικό.

Τελικά εκείνος που θα διαγωνιστεί μαζί με την Μαργαρίτα Νικολαϊδη (ήταν η πρώτη φιναλίστ) για το έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι ο  Διονύσης Σαρακίνης αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την επίδοσή του.

Οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να περάσουν δύο δοκιμασίες με την πρώτη να είναι το τεστ Δημιουργικότητας που είχε θέμα την πατάτα, την οποία και έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ως βασικό υλικό στο πιάτο τους.

Το τρειλερ του σημερινού επεισοδίου

Η δεύτερη δοκιμασία ήταν η αντιγραφή πιάτου του Νίκου Θωμά, food and beverage του MasterChef 5. Έτσι Μαρίνα και Διονύσης «κονταροχτυπήθηκαν» για την θέση στον μεγάλο τελικό που αρχίζει σήμερα Τρίτη 1/6, στις 21.00 στο Star.

Τζιοβάνι, Αλέξανδρος Σ., Παύλος και Μαρίνα θα είναι οι βοηθοί τους! Διονύσης και Μαργαρίτα θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα διαλέξουν από δύο βοηθούς, ενώ οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα λάβουν από 5.000 ευρώ ο καθένας! Τίμιο;

Όπως καταλαβαίνετε η συγκίνηση δεν έλειψε από τον ημιτελικό του MasterChef με τον Διονύση αλλά και την Μαρίνα - που τελικά αποχώρησε - να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ