Μαρία Ηλιάκη: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - ''Όταν βγήκε το μωράκι μας ήταν φοβερή στιγμή'', είπε ο σύντροφος της (βίντεο)

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία... 

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνάει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έφερε στον κόσμο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το πρώτο της παιδάκι , καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ζυρίχη  γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο αγαπημένος της ως γυναικολόγος. 

Άκρως συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη φίλη της. 

Μάλιστα στην εκπομπή μίλησε και ο σύντροφός της. Συγκεκριμένα είπε: «Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ