Τέλος εποχής για το show της Ellen DeGeneres: Η Kelly Clarkson παίρνει την σκυτάλη από την διάσημη παρουσιάστρια (φωτό & βίντεο)

Η Kelly Clarkson έχει και ελληνική καταγωγή!

Όταν πρόκειται για θεματικές εκπομπές κατά τη διάρκεια της ημέρας, η εκπομπή της Kelly Clarkson ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού. Η είδηση της αντικατάστασης δόθηκε από το δίκτυο NBC.

Είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα για την τραγουδίστρια- παρουσιάστρια. Θα αντικαταστήσει επίσημα την εκπομπή της Ellen DeGeneres από το φθινόπωρο του 2022.

«Η εκπομπή της  Kelly Clarkson είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBCUniversal Syndication Studios, στο «Hollywood Reporter. Η Kelly και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, την διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε γι αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια.»

Το «The Kelly Clarkson Show» είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα ενώ να σημειωθεί ότι η παρουσιάστριά του Kelly Clarkson έχει Ιρλανδική αλλά και ελληνική καταγωγή!

 

Τέλος εποχής για το show της Ellen Lee DeGeneres 

Η Ellen Lee DeGeneres (26 Ιανουαρίου 1958) παρουσιάζει το talk show The Ellen DeGeneres Show εδώ και 19 σεζόν ενώ η ίδια έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τα Βραβεία Όσκαρ το 2007, τα Βραβεία Όσκαρ το 2014 και τα Βραβεία Έμμυ.

Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Mr. Wrong (1996), EDtv (1999) και The Love Letter (1999) και έχει δανείσει τη φωνή της στη Ντόρι στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo, 2003) της Disney-Pixar, για την οποία κέρδισε Saturn Award β' γυναικείου ρόλου και είναι η πρώτη και η μοναδική φορά που ερμηνεία φωνής βραβεύτηκε με Saturn Award.

Ήταν κριτής στο American Idol για μία χρονιά και έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο κωμικές σειρές, στο Ellen από το 1994 μέχρι το 1998 και στο The Ellen Show από το 2001 μέχρι το 2002. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης σεζόν του Ellen το 1997, η ΝτιΤζένερις παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

Λίγο αργότερα, ο χαρακτήρας της, Έλεν Μόργκαν επίσης παραδέχτηκε στο θεραπευτή της που υποδύθηκε η Γουίνφρεϊ ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η Ellen λόγω της δήλωσης της έχασε την δουλεία της, μετά από κάποια χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο και πλέον έχει μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές.

Εκτός από τις ξεκαρδιστικές εκπομπές που κάνει έχει βοηθήσει πολύ τη ΛΟΑΤ κοινότητα. Πλέον θεωρείται η πιο επιτυχημένη ομοφυλόφιλη σε όλο το κόσμο. Από το 2008 είναι νυμφευμένη με την Πόρσια ντε Ρόσι, ηθοποιό και μοντέλο αυστραλιανής καταγωγής. Η Έλεν έχει δηλώσει πως δεν επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά.

Έχει κερδίσει 13 Έμμυ και πολλά άλλα βραβεία για τη δουλειά της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ