Πρόταση γάμου με αλεξίπτωτο στην Τέλενδο: Βίντεο η έκπληξη αθλητή του Base Jump στην καλή του - προσγειώθηκε, γονάτισε & της έδωσε το δαχτυλίδι

Η κοπέλα του δεν γνώριζε τίποτα!

Μία πρωτότυπη πρόταση γάμου με αλεξίπτωτο  στη μαγευτική Τέλενδο από τον Άγγλο Charlie στην Σκωτσέζα Nikola.Ο Charlie έκανε την Παρασκευή 28 Μάιου 2021 μία όμορφη έκπληξη στην αγαπημένη του.

Ο δεινός αθλητής του Base jump με αλεξίπτωτο πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό άλμα από τις πλαγιές της Τελένδου, προσγειώθηκε μπροστά από την αγαπημένη του κάνοντας της πρόταση γάμου.

Ο φακός του kalymnos-news.gr και ο Μάμας Χαραμαντάς κατέγραψαν μοναδικά ,εντυπωσιακά και χαρούμενα στιγμιότυπα που μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Ξεναγός τους ήταν ο Καλυμνιακής καταγωγής επιχειρηματίας από την Μελβούρνη Γιώργος Λούκας.

Η Nikola που δεν γνώρισε τα όσα είχε σχεδιάσει  ο Clarlie και μετά την πρώτη έκπληξη που αισθάνθηκε, δεν δυσκολεύτηκε στη συνέχεια να πει το ναι στον αγαπημένο της. Αμέσως εκείνος έβγαλε το δαχτυλίδι που είχε φροντίσει να έχει μαζί του και το πέρασε στο δάχτυλο της αγαπημένης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ