Θρησκευτικός γάμος για τον πρίγκιπα Φίλιππο και την Νίνα Φλορ - Το ρομαντικό art de la table και ο αριστοκράτης κρεοπώλης (φωτό)

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει βρει τον έρωτα στο στο πρόσωπο της χρυσής κληρονόμου

Ήταν τον περασμένο χειμώνα όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίνα Φλορ με πολιτικό γάμο, ενώ τώρα το ζευγάρι έκανε μια υπέροχη δεξίωση με αφορμή το θρησκευτικό μυστήριο.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας έχει βρει τον έρωτα στο στο πρόσωπο της ελβετικής καταγωγής καλλονής, η οποία είναι μια πάμπλουτη κληρονόμος της VistaJet, εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της.  Μάλιτα ο Τόμας Φλορ βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Τώρα λοιπόν το λαμπερό ζευγάρι μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από την δεξίωση που έκαναν σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο κτήμα στην Βρετανία.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, που είχε αρραβωνιαστεί στην Ιθάκη, είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Σεντ Μόριτζ.

 

Στις φωτογραφίες λοιπόν που μοιράστηκε στα stories της η Νίνα Φλορ είχαμε την ευκαιρία να δούμε το υπέροχο φόρεμα που φόρεσε αλλά και την art de la table της γαμήλιας δεξίωσης την οποία ανέλαβε η εξπερ στο είδος της Alice Naylor - Lanyard. Η νύφη είχε επιλέξει ένα όμορφο σατέν φόρεμα με σκίσιμο και εντυπωσιακά μανίκια ενώ ο Φίλιππος ήταν επίσης πολύ κομψός με μαύρο επίσημο σμόκιν.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η διακοσμήτρια - που αναλαμβάνει τα τραπέζια σε πάρτι και δεξιώσεις της υψηλής κοινωνίας - δημιούργησε ρομαντικές συνθέσεις με λευκά και λιλά άνθη ενώ πάνω στο τραπέζι μπορούμε να δούμε και μια φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ.

Την ίδια ώρα μέσα από την ανάρτησή της σύζύγου του Φίλιππου είδαμε πως στράφηκε στον αριστοκράτη κρεοπώλη Tom Naylor-Leyland - σύζυγος της Alice - για να αναλάβει το φαγητό της δεξίωσης.

 

 

 

 

Ο Tom Naylor-Leyland είναι ο μεγαλύτερος γιος του Sir Philip Naylor-Leyland και μαζί με την σύζυγό του Alice έχουν ένα πανέμορφο  οικογενειακό σπίτι στο κέντρο του Μάλτον και εργάζονται για την προώθηση της πόλης. Μάλιστα δεν είναι διόλου απίθανο ο γάμος του Φίλιππου με την Νίνα Φλορ να έγινε και στο κτήμα του ζευγαριού, αφού τουλάχιστον η τελευταία ήταν καλεσμένη στην λαμπερή εκδήλωση.

Ο Tom βοηθά στην προώθηση της πόλης του Μάλτον ως γαστρονομικής πρωτεύουσας του Γιορκσάιρ μέσω των Φεστιβάλ Τροφίμων, των Μηνιαίων Αγορών Τροφίμων και του έργου Made In Malton. Ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι λατρεύει το φαγητό και έχει εκπαιδευτεί στο Dukes Hotel και εργαστεί για την διάσημη σεφ Sally Clarke. Εκείνος και η Alice έχουν τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ