Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια περίοδος που μπορεί να εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν, να συναντήσουμε τυχαία έναν παλιό μας φίλο ή συμμαθητή

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η τελευταία ημέρα του Μαΐου βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Ερμή να γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 22/6. Από δω και κάτω θα πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, στην ασφάλεια των δεδομένων μας, στο μέσο μεταφοράς μας.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι κάτι το οποίο χρειάζεται να φοβόμαστε. Είναι μια περίοδος που μας δίνει την ευκαιρία να ξαναδούμε καταστάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο, να επανεκτιμήσουμε σχέσεις και να κλείσουμε εκκρεμότητες. 

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στα θέματα της επικοινωνίας, καθώς σε αυτό τον τομέα θα λάβει χώρα η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 22/6. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, απρόοπτα, ενώ πιθανώς να βασιλεύει και περισσότερη ασυνεννοησία στις καθημερινές σας δοσοληψίες.

Αν χρειάζεται να κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση σιγουρευτείτε ότι η άλλη πλευρά έχει καταλάβει επαρκώς αυτά που λέτε. Προσοχή επίσης στην αφηρημάδα όταν οδηγείτε, όταν αφήνετε κάπου το κινητό και κάνετε μια άλλη δραστηριότητα ή και τα κλειδιά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία ημέρα του Μαΐου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα διαρκέσει μέχρι τις 22/6. Για εσάς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβληθείτε.

Απλά χρειάζεται να είστε οργανωμένοι και να κάνετε καλή διαχείριση των εσόδων σας, για να μην βρεθείτε στριμωγμένοι οικονομικά στο τέλος του μήνα. Προσέξτε ιδιαίτερα για φουσκωμένους λογαριασμούς που μπορεί να έρχονται, καλύτερα πριν τους πληρώσετε να τους ψάξετε ενδελεχώς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως φαίνεται με τον Ερμή ανάδρομο φαινομενικά από σήμερα στο ζώδιο σας. Έτσι τις επόμενες τρεις εβδομάδες με κάποιο τρόπο είναι σαν να έρχεστε σε επαφή με το παρελθόν σας είτε σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων είτε και επαγγελματικών.

Το θέμα αγαπητοί μου Δίδυμοι είναι να φροντίσετε αυτή τη φορά να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά ή έστω να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Χρειάζεται σαφώς μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές, μικροπροβλήματα. Σαφώς θα πρέπει να ελέγχετε προσεκτικά τι λέτε, τι γράφετε και τι ποστάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ