Όλα τα νυφικά του Χρήστου Κωσταρέλλου - Ο σχεδιαστής που επέλεξε για τον γάμο της η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον (φωτό)

Ονειρικά φορέματα

Ένα νυφικό από την συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου επέλεξε για τον γάμο της με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, η Κάρι Σίμοντς.

Σύμφωνα με την daily mail το φόρεμα της νύφης, που έμοιαζε με νεράιδα, ήταν από το brand Costarellos και η τιμή του ανερχόταν στις 2.870 λίρες.

Με αφορμή λοιπόν τον γάμο του Μπόρις Τζόνσον και της Κάρι Σίμοντς σας βρήκαμε τα υπέροχα νυφικά του γνωστού σχεδιαστή που επαναπροσδιορίζει το "Made in Greece" στη μόδα με ονειρικές δημιουργίες από πολύτιμα υφάσματα.

 

 

 

Με 54 σημεία πώλησης σε όλο τον πλανήτη και ηχηρές διεθνείς συνεργασίες ο Χρήστος Κωσταρέλλος κερδίζει επάξια μία από τις πρώτες θέσεις στην εγχώρια και διεθνή σκηνή της μόδας.

 

 

Ο οίκος μόδας με το label μπήκε στην ελληνική αγορά το 1998, ξεκινώντας με αφιέρωμα στην δεξιοτεχνία του moulage και couture τεχνικών. Ο Χρήστος Κωσταρέλλος σχεδιάζει  τις δημιουργίες του υπηρετώντας τη βιώσιμη μόδα, την θηλυκή κομψότητα και την φινέτσα.

 

 

 

Λατρεύει το ραφιναρισμένο tailoring και τα κομψά τελειώματα, ενώ συνδυάζει μεγέθη και κοψίματα  με διαφορετικά υφάσματα και υλικά.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα νυφικά του Costarellos.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ