Η φωτό από τον γάμο του Μπόρις Τζόνσον με την Κάρι Σίμοντς: Νεράιδα η νύφη με λουλουδένιο στεφάνι & φόρεμα από το ελληνικό brand Costarellos

Της κόστισε 2.870 λίρες

Ένα ονειρικό νυφικό από το ελληνικό brand Costarellos επέλεξε η Κάρι Σίμοντς που παντρεύτηκε τον  Μπόρις Τζόνσον  σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ χθες, όπως ανακοίνωσε χθες το πρωθυπουργικό γραφείο, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα.

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σιμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τζόνσον. «Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι».

 

Μέσα από την ανάρτηση που έκανε ο Τζέιμς Κλέβερλι, υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την πρώτη φωτογραφία από τον γάμου του ζευγαριού που έχει ήδη μαζί έναν γιο.

Σύμφωνα με την daily mail η 33χρονη είχε φορέσει ένα νυφικό από το brand του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου το οποίο κοστίζει 2.870 λίρες.

Ο οίκος μόδας με το label μπήκε στην ελληνική αγορά το 1998, ξεκινώντας με αφιέρωμα στην δεξιοτεχνία του moulage και couture τεχνικών. O Χρήστος Κωστάρελλος o οποίος  γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας έχει την μόδα στο DNA του και πλέον τα ρούχα του πωλούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι γονείς του εργάστηκαν και οι δύο στη βιομηχανία, προκαλώντας του ενδιαφέρον για τον κόσμο των ενδυμάτων.

Σπούδασε στη Σχολή Μόδας Δημητρέλης και, στη συνέχεια, στο London College of Fashion, όπου έβαλε τις τεχνικές του δεξιότητες και το πάθος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ