Το τρυφερό φιλί της Salma Hayek στον σύζυγό της Francois Henri-Pinault: Για τα 59α γενέθλια του Γάλλου αγαπημένου της (φωτό)

«Είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου»

Τα 59α γενέθλιά του είχε ο Francois Henri-Pinault με την Salma Hayek να μοιράζεται στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Στην εικόνα βλέπουμε την 54χρονη ηθοποιό να έχει πάρει μια μεγάλη αγκαλιά τον αγαπημένο της και να του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφάλι.

Εκείνος χαμογελαστός φορά τα γυαλιά ηλίου του και ένα μπλε σακάκι.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου» έγραψε στα γαλλικά, τα αγγλικά και τα ισπανικά η Μεξικάνα καλλονή που έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Γάλλου επιχειρηματία με τον οποίο παντρεύτηκε το 2009 και έχουν μαζί μια κόρη, την 14χρονη Valentina.

Δείτε επίσης: «Όταν λείπει ο άντρας μου κοιμάμαι αγκαλιά με μία κουκουβάγια» - Αυτά είπε η Σάλμα Χάγιεκ και μας άφησε παγωτό (φωτό & βίντεο)

Η ηθοποιός που τον Φλεβάρη γιόρτασε και την 12η επέτειο του γάμου της με τον Pinault  είχε πει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο Allure ότι «είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου. Μαζί του μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και δεν νιώθω ότι κάποιος με περιορίζει».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ