Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (31/5-6/6) από την Άση Μπήλιου: Τι περιμένει τα 12 ζώδια; - Η Αφροδίτη διευκολύνει την έκφραση

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Μπορεί ο Ερμής να γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την Δευτέρα και να κάνει πιο δύσκολη την επικοινωνία μεταξύ μας, όμως η εβδομάδα έχει μια μαγική ερωτική όψη στις 4/6, το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία.

Η Αφροδίτη ήδη από τις 2/6 περνά στο υδάτινο και συναισθηματικό περιβάλλον του Καρκίνου προσεγγίζοντας τον Δία και διευκολύνοντας την έκφραση του συναισθήματος. Η συνάντηση με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς κάνει το ξεκίνημα του Ιουνίου πιο ιδανικό για τις ερωτικές σχέσεις, για να δώσουμε και να εισπράξουμε αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η Αφροδίτη του ρομάντζου, της καλοσύνης, της ευγένειας, στοιχεία που γενικά δεν περισσεύουν στις μέρες μας.

Στην πορεία η εβδομάδα γίνεται λίγο πιο άγρια καθώς στις 5/6 έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη που έχει την ενέργεια των αντιπαραθέσεων, των χειριστικών παιχνιδιών και της έκφρασης του θυμού. Η ίδια όψη βρίσκει την καλύτερη διέξοδο αν διοχετεύσουμε την υψηλή της ενέργεια στη σεξουαλική μας έκφραση, οπότε μην το ξεχνάτε αυτό!

Την ίδια μέρα έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα που δεν βοηθά ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Ίσα ίσα η κρίση μας δεν είναι στα καλύτερα της, αυτά που λέμε ή ακούμε μπορεί εύκολα να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά την Δευτέρα μπορεί να φέρει τυχαίες συναντήσεις και γενικότερα επαφές με άτομα από το παρελθόν σας, φίλους κυρίως, αλλά πιθανώς και πρώην ερωτικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στις 2/6 περνά στον Καρκίνο και γίνεται πιο βοηθητική στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις με τους οικείους σας, τους συγγενείς και την οικογένεια σας. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η πιο ερωτική Αφροδίτη για το δικό σας ζώδιο, αλλά ακόμη κι αν είστε μόνες-οι δεν φαίνεται ότι σας νοιάζει ιδιαίτερα, καθώς ο έρωτας με αυτή τη θέση της Αφροδίτης μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Ακόμη και να προκύψει κάτι νέο, δύσκολα θα καλύπτει τις ανάγκες σας μακροπρόθεσμα. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο απαιτητικό, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης δημιουργεί αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένταση σε πνευματικό ή ψυχολογικό επίπεδο, γι’ αυτό προσέξτε μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Ίσως υπάρχουν θέματα διαχείρισης θυμού, από την άλλη μπορεί να δυσκολεύεστε στην ορθή έκφραση τους. Αυτή η όψη υψηλής ενέργειας μπορεί να γίνει δύναμη καταστροφής αν δεν τη διαχειριστείτε όπως πρέπει. Η καλύτερη διέξοδος είναι η έντονη άσκηση ή μια εκ βαθέων κουβέντα με ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή και με έναν ψυχολόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία ημέρα του Μαΐου φέρνει την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του τομέα του έρωτα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, έτσι μέσα στον Ιούνιο μπορεί να έχετε κάποιες τυχαίες ή και όχι τυχαίες συναντήσεις με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Στις 2/6 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον Καρκίνο για να σχηματίσει μια φανταστική όψη τριγώνου με τον Δία. Για σας είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική όψη αυτή, βοηθά να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να νιώθετε καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο και να είστε πιο πρόθυμοι να συναντήσετε φίλους και γενικότερα να δείξετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Δεν είναι απίθανο και σε μια έξοδο σας αυτή την εβδομάδα να υπάρχει κι ένα όμορφο φλερτ. Στις 5/6 έχουμε δυο όψεις αρκετές απαιτητικές. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη που το ίδιο το μυαλό μας φαίνεται να μας παίζει παιχνίδια και να μας εξαπατά, δεν είναι η καλύτερη όψη για να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά και να κάνετε σωστές επιλογές. Η όψη Άρη-Πλούτωνα σας φορτίζει συναισθηματικά και επικοινωνιακά και πιθανώς να μην μπορείτε εύκολα να τιθασεύσετε τον θυμό σας. Προσέξτε πώς τον εκφράζετε όμως στον σύντροφο ή την οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία ημέρα του Μαΐου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας και τη σύγκλιση του με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας τοπίο στην ομίχλη για την κρίση σας, αλλά και την επικοινωνία με τους άλλους γενικότερα. Είναι μια περίεργη εβδομάδα που εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε ή κάποιος να σας κατηγορήσει ότι του είπατε ψέματα ή ακόμη και να αλλοιώσει τα λεγόμενα σας. Μολονότι όλο αυτό δεν επηρεάζει απαραίτητα την ερωτική σας ζωή, δε σημαίνει ότι κάνει και κάτι για να τη βελτιώσει. Σε νέες γνωριμίες ας είστε λίγο πιο συγκρατημένες-οι. Μπορεί αυτό που βλέπετε εκ πρώτης όψεως να σας συναρπάζει, αλλά από πίσω να κρύβεται κάτι άλλο που δεν αξίζει την αγάπη και την προσοχή σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και κυρίως τον τομέα των οικονομικών σας και όχι του έρωτα.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εμβομάδας και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ