Δύο νέα βραβεία από τη Νέα Υόρκη για την E-LA-WON - Τα εξαιρετικά ελαιόλαδα διακρίθηκαν σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Η E-LA-WON με τις διακρίσεις αυτές φτάνει στις 82 βραβεύσεις

Στον παγκόσμιο, και πλέον διάσημο, διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου NYIOOC World Olive Oil  2021 η E-LA-WON  απέσπασε δύο ασημένια βραβεία.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους διαγωνισμούς στον κόσμο.

Η παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου απαιτεί αποφασιστικότητα, επιδεξιότητα και εμμονή στις λεπτομέρειες.

Σε έναν έντονο ανταγωνισμό μεταξύ 1.171 συμμετοχών από 28 χώρες τα ελαιόλαδα της E-LA-WON που διακρίθηκαν είναι: 

Το Premium 500ml ποικιλίας Κουτσουρελιά και Κορωνέικης, το οποίο συνδράμει -μετά από μελέτη Ισπανών και Ελλήνων επιστημόνων - στη «σκλήρυνση κατά πλάκας», με εξαιρετικό φρουτώδες και το συνοδεύουν έντονα ευεργετικές φαινολικές ουσίες όπως ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη.

• Το Super premium 500ml ποικιλίας Αγριελιά και Μποτσικολιά, το οποίο κυκλοφορεί σε συλλεκτική, επετειακή φιάλη «1821-2021» με ιδιαίτερο πικρό και πικάντικο και υψηλές πολυφαινόλες. 

Με τις βραβεύσεις αυτές η E-LA-WON πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα του αξιόπιστου ελαιολάδου και κατατάσσεται στα «Best olive oils» στο παγκόσμιο χάρτη. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Καμπούρης, σημειώνει: «το αποτέλεσμα των NYIOOC ακολουθούν στενά επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων, μέσα μαζικής ενημέρωσης και λοιποί που ασχολούνται με την ποιότητα του ελαιολάδου και έτσι ανοίγονται νέοι ορίζοντες στις διεθνείς αγορές.

Η E-LA-WON με τις διακρίσεις αυτές φτάνει στις 82 βραβεύσεις και αυτό το αποτέλεσμα μας γεμίζει χαρά αλλά και περισσότερη ευθύνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ