Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πιο παραγωγική και πιο σταθερή η σημερινή μέρα για όλους - Γινόμαστε πιο αποδοτικοί & πιο ρεαλιστές

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Πιο παραγωγική και πιο σταθερή η σημερινή μέρα για όλους, καθώς η Σελήνη περνά στον γήινο Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της πιέζοντας μας με κάθε τρόπο να γίνουμε πιο αποδοτικοί, πιο παραγωγικοί, αλλά και πιο ρεαλιστές. Η μέρα ξεκινά με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Δία στους Ιχθύς τις πρωινές ώρες που δίνει ώθηση στα σχέδια μας. 

ΚΡΙΟΣ

Κουραστική η Παρασκευή αγαπητοί μου Κριοί, καθώς έρχεστε ενώπιον των υποχρεώσεων σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και χρειάζεται να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να μην τις κουβαλάτε σπίτι το Σαββατοκύριακο. Από την άλλη, αν ο όγκος της δουλειάς είναι τεράστιος κοιτάξτε πώς θα μπορούσατε ίσως να τον μοιράσετε στους συνεργάτες σας ή σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να ολοκληρωθεί πιο σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιεστική η μέρα σήμερα κυρίως σε ψυχολογικό ή πνευματικό επίπεδο, ίσως γιατί δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε ένα μυστικό που μάθατε ή μια αλήθεια που έχετε συνειδητοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες με την έκλειψη. Ειδικά αν όλο αυτό αφορά στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά μπορεί να αμφιταλαντευτείτε σε σχέση με το αν πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά ή να προστατέψετε τον εαυτό σας από πιθανές δύσκολες αντιδράσεις. Κατά τα άλλα η μέρα ζητά την απόλυτη συγκέντρωση σας σε αυτά που έχετε να κάνετε, είτε είναι οι σπουδές είτε τα θέματα της δουλειάς και το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να είστε πολύ αποδοτικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Αιγόκερω αναζωπυρώνει τις ανησυχίες σας σχετικά με κάποια πρακτικά οικονομικά ζητήματα και σας κάνει να αμφιταλαντεύεστε σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε. Από την άλλη, ίσως κάποιος σας πιέζει κάποια κουμπιά σε συναισθηματικό επίπεδο, παρόλα αυτά θα είστε πιο ήρεμοι σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες της έκλειψης και θα μπορείτε να σκεφτείτε με περισσότερη λογική και σαφήνεια και να καταλήξετε σε κάποια απόφαση. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ